Avto > Iz druge roke
18492 ogledov

Tako se gradi zaupanje: MG Slovencem ponuja posebno ugodnost

MG4 electric Saša Despot MG4
Kitajski proizvajalec vozil MG je letos v Sloveniji prodal že več kot 500 vozil. Da bi povečal kupcev v znamko, ki se sicer ponaša z bogato zgodovino in ima britansko poreklo, pa so zdaj kupcem njihovih vozil omogočili dodatne ugodnosti.

Britanski MG je že nekaj let del kitajskega koncerna SAIC. Čeprav so lastniki Kitajci, nikoli niso izgubili zanimanja za Evropo. Vozila MG, tako na bencinski pogon kot priključne hibride in 100 % električna vozila, smo skupaj z razgrnitvijo načrtov za prodajo v Sloveniji podrobno spoznali letos na Bledu, kjer je bila tudi uradna predstavitev električnega modela MG4 electric.

MG je od januarja do avgusta letos v Sloveniji prodal 548 vozil in vztrajno povečuje tržni delež, ki je trenutno glede na podatke Sekcije za osebna motorna vozila 1,6 odstotka. Zaupanje slovenskih kupcev v znamko in vozila želi utrditi z posebno garancijsko ponudbo. Tako MG strankam na trgu srednje in vzhodne Evrope od septembra letošnjega leta dalje ponuja sedem let trikratne brezskrbnosti, kar vključuje sedem let tovarniške garancije (oziroma do 150.000 kilometrov), sedem let pomoči na cesti in sedem let brezplačnega rednega pregleda za vsa nova vozila.

MG | Avtor: Saša Despot MG EHS Saša Despot

Brezplačni redni pregled

Pri slovenskem uvozniku za vozila MG Grandautomotive so pojasnili, da so obstoječo tovarniško garancijo znamke, ki velja sedem let ali 150.000 km, razširili z dvema dodatnima ponudbama, ki voznikom MG zagotavljata varno in brezskrbno vožnjo kjerkoli in kadarkoli.

Sedemletna pomoč na cesti vključuje brezplačne klice v klicni center in vleko do najbližjega prodajalca MG kjer koli v Evropi.

Nov letni redni brezplačni pregled pa je namenjen temu, da bi bila vozila MG naslednjih sedem let brezhibna. Kot pojasnjujejo pri MG, se ob rednih vzdrževalnih pregledih brezplačno preverja delovanje, uporabnost, stanje in puščanje sedmih sistemov - motor, menjalnik, krmiljenje, vzmetenje, zavorni sistemi, klimatska naprava in električni sistem.

"Naš cilj je vsem lastnikom vozil MG ponuditi edinstveno in izjemno varno izkušnjo vožnje. 7 let trikratne brezskrbnosti pomeni zaupanje v kakovost izdelave in vrhunsko tehnologijo naših vozil, zato želimo, da se nanje zanesejo tudi naše stranke. Ob vseh skrbeh in negotovosti v njihovem življenju, je lahko njihov avtomobil stvar, za katero jim ne bo treba nikoli več skrbeti," pravi Nenad Pleteš, direktor znamke MG za regijo Adriatik.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 11:15 13.september 2023.

    Avto primeren za naše ministre in poslance,da nam dokažejo kako so ekološki