Avto
58 ogledov

Kako priti od želje do novega avta?

Toyota Toyota
Nakup novega avtomobila ni mačji kašelj. In zaradi nenehnih nepredvidenih stroškov je le redko »pravi čas« za nakup novega jeklenega konjička. Z malo sreče in sodelovanjem v nagradi igri Genrali zavarovalnice d.d. pa si to skrb lahko prihranite.

Še do konca februarja lahko na spletnem mestu www.zastonjvinjeta.si izpolnite nagradni obrazec za Toyoto Auris TS 1.33 VVt-i Style in si preberete tudi več o pravilih in pogojih sodelovanja, marca pa boste izvedeli, če ste imeli srečno roko.

Avto je opremljen z najnaprednejšim paketom varnostnih sistemov Toyota Safety Sense, ki preprečuje potencialno nevarne situacije ter zagotavlja varnost za vas in vaše potnike. Sistem za predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju uporablja kamero in laserske senzorje za zaznavanje drugih vozil pred vami in prispeva k preprečevanju ali blaženju trkov. Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu vas opozori, če avtomobil nehote zapušča vozni pas. Samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa preklaplja med dolgimi in kratkimi lučmi za varnejšo nočno vožnjo, asistent za prepoznavanje prometnih znakov pa prikazuje posebne prometne znake na več informacijskem zaslonu (TFT). S sistemom aktivne varnosti paket Toyota Safety Sense prispeva k zmanjšanju tveganj za trčenja, ki se odraža v morebitni nižji zavarovalni premiji in seveda varnejši vožnji. Varnost na cesti in varnost v denarnici, torej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.