Avto
1447 ogledov

To bo naslednje veliko presenečenje iz Kie

Skica križanca kia ceed Kia
Kia je najavila svojo novost. Ime in avtomobil bosta razkrita še letos.

Kia je razkrila prvo risbo novega križanca, ki bo pravzaprav proterenski ceed. Pri Kii so zapisali, da so o različnih karoserijskih različicah svojega aduta v C avtomobilskem razredu razmišljali že pri snovanju originala pred 15 leti.

Trenutno je ceed na voljo v treh obstoječih različicah, kobilimuzinski ceed, karvanski ceed sportswagon in "shooting brake" ProCeed, zdaj pa bodo dodali še eno. Ceed bo postal križanec, a pravega imena še niso razkrili. Gregory Guillaume, podpredsednik oblikovanja pri Kia Motors Europe, je pojasnil: “Tu je še en slog, še en tip vozila, ki si zelo zasluži, da postane nov član družine ceed. Igral bo vlogo, ki je potrebna, da modelna ponudba postane še pestrejša za evropske kupce."

Dodala je, da lahko pričakujemo presenečenje tudi z oblikovalskega vidika. "To bo naslednje veliko presenečenje iz Kie.” Novi križanec bo razkrit še letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.