Avto
2973 ogledov

Klenega terenca niso mogli ustaviti

land rover defender, james bond 007
1/7
Jaguar Land Rover
Land Rover je v televizijskem oglasu za britansko televizijo, ki napoveduje tudi novi Bondov film No Time to Die, dokazal da je tudi novi defender podedoval terenske zmogljivosti svojih predhodnikov.

Defenderji v videu, ki napoveduje tudi dogajanje v novi franšizi filmov o tajnem agentu njenega veličanstva 007, Jamesu Bondu, z naslovom No Time To Die (ni časa za smrt), skačejo po zraku in po zelo neprizanesljivem terenu izvajajo številne druge vragolije, ki se zdijo že kar neresnične. Vendar pa so resnične, vsaj tako pravijo ustvarjalci videa.

Land rover defender Novo pri nas Avto Škoda, da v Sloveniji ni puščav in še več brezpotij

Obremenjen bolj, kot bi si upali predstavljali

Kaskaderski specialist Lee Morisson, ki je pri delu sodeloval s specialistom za posebne efekte, oskarjevcem Chrisom Corbouldom, je povedal, da so defenderja v želji po čim bolj razburljivem dogajanju obremenili bolj, kot pa se jim je zdelo možno.

Range Rover Evoque Avto Nova generacija premijskega terenca, ki je prepričal mnoge Slovence

land rover defender, james bond 007 | Avtor: Jaguar Land Rover Jaguar Land Rover

Land Roverjev direktor za defenderja Nick Collins je k temu dodal, da so za njihovega najbolj ikonskega terenca razvili posebne testne postopke, ki so vključevali tudi skok čez most, in s tem zagotovili, da je res lahko opravil zadolžitve, ki so jih od njega pričakovali ustvarjalci filma.

Range rover evoque Avto Evoque se ne bori le z robniki, tudi z vodo in skalami

land rover defender, james bond 007 | Avtor: Jaguar Land Rover Jaguar Land Rover

Avto Top 5 večnih avtomobilov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.