Avto > Mehanik leta
1137 ogledov

Osem mehanikov, ki se bo potegovalo za naziv Mehanik leta 2019

Mehanik leta 2018 Anže Soklič Gregor Prebil
Končalo se je glasovanje, s katerim ste bralci določili osem mehanikov, ki se bodo v finalu ob lanskoletnem zmagovalcu Anžetu Sokliču pomerili za prestižni naslov Mehanik leta 2019. Letos ste bralci svojim finalistom namenili več kot 50 tisoč glasov.

Pri določitvi sedmih finalistov smo glavno vlogo podelili vam, bralcem, da ste sedmerico z največ glasovi popeljali v veliki finale, kjer se bodo soočili z branilcem naslova, Mehanikom leta 2018 Anžetom Sokličem.

Mehanik leta 2018 Avto Dobili smo novega najboljšega mehanika v državi

Slednjemu bodo 3. decembra na šestem izboru Mehanika leta v delavnicah in učilnicah Srednje poklicne in strokovne šole Bežigrad – Ljubljana (SPSŠB), delali družbo Robert Žnider, Beno Rigač, Leon Voršič, Boštjan Pestotnik, Žan Umek, Luka Kovač in Matjaž Zalaznik. Za uvrstitev v finale je bilo treba letos zbrati 2607 glasov.

Mehanik leta 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Mehanik leta 2018 Avto Mehanik, ki bi ga morali v Sloveniji množično klonirati

V strokovno obarvanem finalu bodo morali finalisti na finalni prireditvi 3. decembra prikazati še več znanja kot prejšnja leta, saj bodo teoretična vprašanja še bolj zahtevna, praktične naloge pa bodo temeljile tudi na osnovi vsakodnevnih napak, s katerimi se srečujejo mehaniki. Tudi letos v času izbora tako na spletni strani zurnal24.si/mehanik-leta kot v reviji Mehanik in voznik predstavljamo vrsto zanimivih strokovnih vsebin - tako za uporabnike vozil, kot mehanike - v zvezi z vzdrževanjem in servisiranjem osebnih in gospodarskih vozil.

Finalisti izbora Mehanik leta 2019
Robert Žnider
Beno Rigač
Leon Voršič
Boštjan Pestotnik
Žan Umek
Luka Kovač
Matjaž Zalaznik
Anže Soklič
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.