Avto > Na Štrom
785 ogledov

Ta avto prednjači pri izbiri vozil v floti Avant2go

Peugeot e-208 v shemi Avant2Go Peugeot
Avant2Go je lani svojo floto električnih vozil za souporabo še razširil. Povedali so, katero vozilo je najbolj priljubljeno za izposojo.

Gašper Žvan, direktor podjetja Avant car, ponudnika storitve Avant2Go, je izrazil zadovoljstvo nad odzivom uporabnikov električnih peugeotov in dejal: "Pri Avant2Go se trudimo zagotoviti raznoliko floto vozil, ki ustreza različnim potrebam naših uporabnikov. Že vse od začetka delovanja storitve Avant2Go ugotavljamo, da je priljubljenost odvisna od posamičnih potreb uporabnika. Raznolikost vozil na razpolago na določeni lokaciji omogoča uporabnikom, da izberejo vozilo, ki najbolj ustreza njihovim potrebam in okusu. Tako v kategoriji vsestranskega vozila, ki se dobro znajde na vseh področjih, pri naših uporabnikih prednjači prav e-208."

Pri vodilnem slovenskem ponudniku Avant2Go so v preteklem letu okrepili svojo floto s kar 150 vozili peugeot E-208 in E-2008. Eden od razlogov je tudi, da sta bila oba elektirčna peugeota s prenovo deležna tudi tehnološke nadgradnje pogonskega sklopa, ki ponuja več dosega, vse do 400 kilometrov po ciklu WLTP.

Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa je ob tem poudaril, da si sitrateško strateško prizadevajo zagotoviti električno vozilo, ki ne le izpolnjuje pričakovanja uporabnikov, temveč jih presega. "Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, ki so izbrali električni Peugeot pri souporabi vozil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.