Avto
1648 ogledov

Najavljen Maseratijev baby SUV

Maserati levante Saša Despot
Pri Maseratiju so udarili z novico, da je prižgana zelena luč za razvoj in izdelavo pomanjšanega levanteja (na fotografiji).

Maseratijev baby SUV naj bi poganjal Ferrarijev trilitrski V6 motor s 430 konjskimi moči, na cesti pa ga lahko pričakujemo do leta 2022.

Maserati Alfieri maserati alfieri Avto Maseratijev rival porscheju 911

Šef koncerna Fiat Chrysler Automobiles (FCA), katere del je znamka Maserati Sergio Marchionne je za prihodnje leto napovedal temeljito prenovo modelske palete. Do leta 2022 lahko tako pričakujemo predstavitev novih modelov ghibli in quattroporte ter napovedanega baby suva.

Maserati birdcage 75th Avto Najlepši maseratiji zadnjih 100 let

Po nekaterih najavah, ki še niso uradne, naj bi imel idealen razpored mase 50:50, postavljen pa bo na novo, lahko arhitekturo, s katero želijo pri znamki športnih vozil zagotoviti najboljše razmerje med močjo in maso v svojem razredu.

Maserati levante Maserati Avto Levante je prvi suv znamke Maserati

Ugiba se, da bo za pogon skrbel Ferrarijev bi-turbo bencinski trilitrski šestvaljnik (V6) s 430 konjskimi močmi (320 kilovatov) in 580 Nm navora.

Maserati levante Avto Maserati levante: Ko v Sloveniji nisi mesar, ampak si gospod
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.