Avto
351 ogledov

Nissan izzumil copate, ki se sami pospravijo

Nissan
Nissan se resno pripravlja na prihod avtonomne vožnje. V ta namen je na zelo domiseln način predstavil tehnologijo ProPILOT.

Neko japonsko gostišče se je odločilo združiti tradicionalno gostoljubnost z Nissanovo tehnologijo avtonomne vožnje in tako svojim gostom ponuja precej nenavadno opremo: copate, mize in talne blazine s sistemom samodejnega parkiranja.

Nissan qashqai KAJ SI MISLIM? Avto Kaj po prenovi ponujata nissan qashqai in x-trail, ki sta obnorela Evropo in svet?
 
ProPILOT Park Ryokan se na prvi pogled zdi kot vsako drugo tradicionalno japonsko gostišče oziroma ryokan. Copati so skrbno postavljeni v vrsto pri vhodu v gostišče, kjer gosti sezujejo svoje čevlje. V sobah s talnimi podlogami tatami so nizke mizice in talne blazine za sedenje.
Nissanov sistem proPilot PO AVTOCESTI Avto Nissani vas bodo prihodnje leto sami peljali od Maribora do Kopra
 
Posebnost tega ryokana pa je dejstvo, da so copati, mize in talne blazine opremljeni s posebno različico Nissanove tehnologije samodejnega parkiranja ProPILOT Park. Ko niso v uporabi, je treba le pritisniti na gumb in že se samodejno vrnejo na svoje mesto. To je novi leaf Avto Nissan leaf omogoča zaviranje in pospeševanje z eno stopalko
 
Tehnologija ProPILOT Park, ki se je oktobra 2017 prvič predstavila v povsem novem leafu na Japonskem, zaznava predmete v okolici in s preprostim pritiskom gumba vozniku zagotavlja samodejno parkiranje vozila na izbrano parkirno mesto. Ta tehnologija je vgrajena tudi v določeno opremo gostišča ProPILOT Park Ryokan, da zabava goste in razbremeni zaposlene.

Infiniti QX50 koncept Revolucionaren motor Avto Nissan predstavil motor, ki utegne zakasniti razmah elektrike
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.