Avto
6019 ogledov

Novinar je iz prve roke izvedel za čudno Porschejevo pravilo

Porsche taycan Porsche
Povsem slučajno je novinar znanega avtomobilskega spletnega portala Jalopnik izvedel, kaj dela narobe, ko fotografira porscheja.

Pri Porscheju namreč ničesar ne prepuščajo naključju. Vsak detajl mora biti izdelan natančno in premišljeno. Porsche ima med drugim pravilo, da mora biti na njihovih vozilih sredinski emblem na platišču postavljen točno po določenem pravilu.

Dražba porsche cayenna BILI SMO NA DRAŽBI Avto 50 ljudi je kupovalo zaseženega porscheja, to je končna cena

Novinar Jalopnika je to spoznal med premiero Porschejevega električnega vozila taycan. Med fotografiranjem vozila je naredil prilagoditev, in sicer, izvedel je, da lahko emblem na platišču na enostaven način zasukaš. In to je tudi storil, da bi bil emblem na fotografiji, na kateri je "lovil" platiščem postavljen pokončno. Kaj hitro je do njega pristopil zaposleni pri Porscheju in ga opozoril, da mora biti spodnji del emblema vedno postavljen v smeri varnostne matice oziroma ventila za polnjenje zraka pnevmatike.

Porsche taycan | Avtor: Porsche Porsche

Dražba porsche cayenna Avto Za porsche je treba zaslužiti vsaj 180 tisoč evrov na leto

Zato bodite naslednjič, ko boste zagledati Porscheja pozorni, kako stoji emblem na platišču. Če stoji napačno, ga je lastnik premaknil sam ali pa na servisu niso bili pozorni na ta, po pisanju Jalopnika za znamko očitno pomemben detajl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.