Avto
22915 ogledov

Oglas, ki je ceno avta s 435 dvignil na skoraj 90 tisoč evrov

Oglas za rabljen avto youtube
Max Lanman je z posnetki iz zraka in profesionalnim pristopom ustvaril vrhunsko reklamo za Hondo Accord.

Nič posebnega, če ne bi šlo za avto letnik 1996 z 227 tisoč prevoženimi kilometri, ki ga je njegovo dekle želelo prodati za 435 evrov. Očitno se je trud z oglasom izplačal. Potem ko je se je kot virus razširil po spletu, so ponudbe na Ebayu že okrog 90 tisoč evrov. Ali je ponudba resna, še bo še izkazalo, gotovo pa se bo avto, ki sta ga poimenovala Greenie, prodal za več kot 435 evrov.

"Drugače si. Stvari narediš po svoje. Zaradi tega si edinstven," avto hvali v oglasu, v katerem namesto njegovega dekleta nastopa igralka.

"Idejo, da bi naredil oglas, sva dobila, ko sva se vozila ob obali na kampiranje," je Lanman povedal za BBC. "Zdelo se mi je res smešno, da bi v tako veličastnem okolju posnel reklamo za zares zanič avto," je dejal in dodal, da je povsem noro spremljati, kako se je posnetek, ki ga je naredil s prijatelji in je bil pred dvema dnevoma le na njegovem računalniku, širil in ga zdaj gledajo po vsem svetu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.