Avto
196 ogledov

Petrol širi mrežo na Hrvaškem

Petrol Petrol
Petrol je na Hrvaškem odprl tri nove bencinske servise, in sicer na lokacijah pri trgovskem centru Westgate v Donji Bistri pri Zagrebu, v Kaštel Štafiliću in na Reki. Do konca leta pri Petrolu najavljajo nadaljnjo širitev svoje mreže bencinskih servisov na Hrvaškem.

Pri Petrolu s širjenjem svoje mreže bencinskih servisov ciljajo tudi na slovenske voznike, ki se na hrvaško obalo vsako leto množično podajajo na dopuste.

"Z odprtjem novih servisov smo svojo maloprodajno mrežo razširili na že 95 bencinskih servisov na Hrvaškem. S takšnim tempom nameravamo nadaljevati, saj do konca leta načrtujemo že nova odprtja," je povedal David Korošec, član uprave Petrola, d. o. o., na Hrvaškem.

Potrošnikom je na novih bencinskih servisih dostopna celovita ponudba družbe Petrol, ki obsega novo generacijo aditiviranih pogonskih goriv, avtoplin Q max, motorna olja, širok izbor trgovskih izdelkov in plin v jeklenkah. V sklopu bencinskih servisov sta tudi ročna avtopralnica in okrepčevalnica. Ponudbo zajemajo tudi druge storitve, kot sta kava na poti ter možnost nakupa vstopnic za različne koncerte in tekme. Obiskovalci lahko na novih lokacijah brezplačno uporabljajo internet na svojih pametnih telefonih in drugih napravah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.