Avto
74 ogledov

Pozabil je, kje je pustil avto s truplom

Pogrebni avto Profimedias
Neki pogrebnik si je med dolgo vožnjo iz Italije na Poljsko v Nemčiji privoščil malo pavze. A med počitkom za okrepčilo je pozabil, kje je pustil avto s truplom.

Tragikomična zgodba se je dogajala v nedeljo v Münchnu, ko je Poljak prosil policiste za pomoč med iskanjem pogrebnega avta. Vse kar se je spomnil, je bilo, da je črnega pogrebnega mercedesa s poljskimi tablicami pustil nekje blizu tamkajšnje glavne železniške postaje. A ga policisti kljub intenzivnemu iskanju niso našli.

Ker so policisti dognali, da si je Poljak poleg dobre hrane privoščil tudi dobro kapljico, ki mu je očitno posledično precej obledela spomin, so za pomoč prosili javnost, poroča Süddeutsche Zeitung. Prosili so vse, ki bi naleteli na klasičen pogrebni avto z belimi zavesami vred, naj to javijo policiji. Na odziv ni bilo treba dolgo čakati, v ponedeljek dopoldan so s pomočjo klicev občanov le našli avto. Seveda ni bil niti blizu železniške postaje.

Pogrebnik bi moral na Poljsko prepeljati truplo pokojne ženske. Vendar dostave ni dokončal on, saj mu je policija prepovedala nadaljno vožnjo.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:27 10.maj 2016.

    Ko sva vozila ekshumacijo , na meji sploh niso hoteli vzeti papirjev v roko , kaj šele, da bi pogledali , kaj je v trugi ! Lahko bi vozila tud pol tone mamil !