Avto
44 ogledov

Prva fotografija konkurenta BMW serije 4

Infiniti Q60 koncept Infiniti
Infiniti je že 12. decembra lani dražil z zakrito fotografijo novega vozila, ki bo uradno razkrito prihodnji teden na avtosalonu v Detroitu. Zdaj so na spletu razkrili prvo uradno fotografijo konceptnega modela Q60.

Kupe bo na cesti izzivalec BMW serije 4, čeprav se po merah uvršča med BMW serijo 4 in serijo 6. Za dizajn premium športnega kupeja sta kot navdih služila Q80 inspiration koncept, ki so ga pokazali lani na avtosalonu v Parizu in koncept športne limuzine Q50 eau rouge, po kateri se zgleduje aerodinamična zračna reža.

Na kratko, infiniti Q60 je 2+2 coupe, torej namenjen prevozu štirih oseb. Nasajen je na 21-palčna kolesa, tudi sedeži oblečeni v različno usnje in šivani ročno, so navdih iskali pri konceptu Q80 inspiration. Celo potnika zadaj bosta lahko uživala v športnih sedežih. Zaenkrat so pri Infinitiju še zelo skopi s podatki, znano je še, da so v potovalnem prostoru uporabljali tudi lahka ogljikova vlakna.

Na cestah ga lahko pričakujemo že letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.