Avto
14 ogledov

Renault predstavlja povsem nov model

Renault Talisman Renault
Renault je na spletu objavil prve fotografije svoje nove luksuzne limuzine, poimenovane talisman, ki bo javnosti premierno razkrita na avtosalonu v Pekingu.

Francozi so očitno resno stopili v segment premium vozil in bodo po latitudi predstavili novo premium limuzino talisman, ki bo z dimenzijami mešala štrene BMW-ju serije 5, audiju A6 in mercedes-benzu razreda E.

Samsung SM7 | Avtor: Samsung Samsung
Prva objavljena fotografija ne razkriva veliko, a zadosti, da lahko razberemo, da je za navdih služil koncept SM7 sestrskega korejskega koncerna Samsung. Narejen naj bi bil na isti platformi kot latitude, ni pa še znano, ali ga bomo dočakali tudi v Evropi.

Pričakuje se, da bo talisman opremljen z dvema Nissanovima bencinskima šestvaljnima pogonskima agregatoma, 2,5-litrskim z močjo 140 kilovatov (190 KM) in 243 Nm navora ter 3,5-litrskim s 190 kilovati moči (258 KM) in 330 Nm navora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.