Avto
77 ogledov

Terenca sredi Ljubljane postavil v vertikalo

Parkiranje v Ljubljani
1/3
bralec Klemen
"Česa takega pa ne vidiš vsak dan." V ljubljanskem kaosu s parkirišči je lastnik izkoristil plezalne sposobnosti svojega terenca.

"Profesionalno parkiranje na Grablovičevi ulici v Ljubljani. Česa takega pa ne vidiš vsak dan," je ob poslanih fotografijah pripisal bralec Klemen.

Živorumeni terenec lastniku očitno ni zgolj v okras. Izkoristil je vrzel med dvema parkiranima avtomobiloma in svoje vozilo zapeljal kar vmes in v breg navzgor.

Četudi vertikalno parkiranih avtomobilov zakon ne obravnava posebej, pa je šofer tako kot ostali lastniki z delom avtomobila parkiral na pločnik, kar je seveda proti pravilom.

Gre za land rover discoveryja serije 1, izdelanega še v času, ko o "softičih" oz. cestnih terencih ni bilo ne duha ne sluha. Avtomobil je izdatno prilagojen potrebam lastnika, kar je vidno po dodatnih svetilih in drugih spremembah.

Komentarjev 3
  • Gregor Lončar 07:39 16.april 2013.

    to pa ja ni nič kaj takšnega. Jaz to z mojim počnem redno. Je pa res da s kakim softič terencem tega verjetno nebi mogle narediti

  • pikijakob 22:05 02.december 2012.

    a to je slikano iz smetarskega kamjona?

  • Slodrifter 09:52 30.november 2012.

    naj se folk nauči parkirat, pa bo dovolj prostora za bočno parkiranje. čist prav dam lastniku terenca, na njegovem mestu bi jaz ravnal popolnoma enako