Avto
104 ogledov

V Velenju vozniki ponoči napolnili parkirno hišo

parkirna hiša Saša Despot
V Velenju, kjer je v sredo dopoldan padala kot oreh velika toča, je bila garažna hiša nakupovalnega centra Mercator, kjer so čez noč ponudili zavetje voznikom brez garaž, polno zasedena. Tudi drugod po Sloveniji so vozniki izkoristili možnost in svoja vozila skrili pred točo in drugimi vremenskimi nevšečnostmi.

Toni Pugelj, direktor Cityparka, kjer so tako kot prejšnja leta v času vremenskih neurij odprli pokrita parkirišča za voznike tudi v nočnem času, je pojasnil, da so Cityparkovi parkirni hiši v Ljubljani našteli več kot 200 vozil.

Po njegovih besedah bi jih bilo verjetno še več, a vreme v Ljubljani je bilo v primerjavi z drugimi kraji po državi prizanesljivo. "Vsekakor bomo voznikom in voznicam to možnost ob podobnih vremenskih nevšečnostih zagotovili tudi v prihodnje," pojasnjuje Pugelj.

V Velenju kot oreh debela toča pregnala voznike v garaže

V sredo je bilo najbolj na udaru Velenje: "Velenjčani so bili geste zelo veseli. Naša garaža je bila zvečer polna," pojasnjuje Tanja Durin iz Mercatorja. V Velenju je popoldan padala kot oreh velika toča, tako, da je nastalo kar nekaj škode na avtomobilih. V Mercatorju, kjer so ponoči odprli domala vse pokrite parkirne hiše svojih nakupovalnih centrov po Sloveniji, so nam sporočili, da drugod ponoči ni bilo pretirane gneče, saj vozniki svoja vozila pod streho parkirali že v popoldanskem času, ko so divjala neurja. Vseeno pa pravijo, da je bil odziv dober, vozniki, ki doma nimajo garaže ali pokritega parkirnega mesta, pa hvaležni, da so lahko na varnem pustili vozila.

Enako velja tudi za Tuševe centre po Sloveniji.

NE SPREGLEJTE:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.