Avto
14 ogledov

Z lamborghinijem kot podmornico zabredel v vodo

Lamborghini gallardo kot podmornica Youtube
Kalifornijo so v preteklih dneh zajela močna neurja, nekatere ceste pa je poplavila voda. To vozniku lamborghini gallarda ni preprečilo, da bi s svojim avtomobilom nadaljeval pot čez visoko vodo.

V Kaliforniji so navajeni na veliko število sončnih dni, zato je vsako odstopanje vremena šok za voznike.

Močno neurje, ki je prizadelo to sončno ameriško državo je poplavilo nekatere ceste. Oblasti so voznike pozvale, naj bodo v prometu previdni.

Še dobro, da Američani prisegajo na poltovornjake z velikom odmikom od tal. Drugače je z lastniki športnih avtomobilov, kar pa še ne pomeni, da jih lahko visoka voda ustavi na poti do cilja. To je dokazal lastnik lamborghinija gallarda, ki se je kljub poplavljenim ulicam San Diega suvereno z avtomobilom zapeljal kar pod vodo.

Posnetek njegove vožnje je hitro zaokrožil po spletu, komentatorji na spletnih omrežjih, pa so mu podelili nadimek "podmornica".

Komentarjev 6
  • Ferluci 22:17 21.januar 2016.

    Pri avtomobilu je važno samo to, na kateri višini je filter za zrak oziroma dovod zraka v motor. Če je nižji od nivoja vode - konec! Pa gas - in gremo!

  • kapibara 20:23 21.januar 2016.

    Od sedaj naprej obvezna oprema tudi rokavčki..

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:08 21.januar 2016.

    Mislm da ma lamborgini neki zaščiten da ne zalije tako da hudga mu ni blo. Je pa res da če bi imel navadn avto bi imel pa hitr probleme.