Avto
14 ogledov

Želijo si jih v ZDA

Renault twinga RS v ameriških prodajnih salonih ne boste našli. Žurnal24 main
ZDA veljajo za deželo nemogočih priložnosti. Amerika je država, kjer lahko vsak izsanja svoje sanje. Vsaj tako pravijo. Kljub vsemu pa v ZDA ne morete kupiti nekaterih avtomobilov.

Ameriški avtomobilistični novinarji so izdelali lestvico najboljših 10 avtomobilov, ki jih zavidajo Evropejcem. Gre za deset različnih proizvajalcev, ki niso predvideni ali prilagojeni potrebam ameriškega tržišča. V oči bode model fordovega focusa. Avtomobil je na voljo v ZDA, a je po obliki tako drugačen, da so ga na lestvico uvrstili zato, da bi javnosti povedali, kako bolj privlačna je evropska različica.

Lestvica desetih avtomobilov, ki jih boste v ZDA iskali zaman so med drugimi: Seat ibiza, renault twingo RS, fiat 500 abarth, volkswagen scirocco, opel insignia, ford focus, lotus europa S, alfa romeo brera, honda civic type R, pagani zonda roadster F.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.