Avto
42 ogledov

Žurnal najbolj spreten za volanom

Opel adam
1/6
Opel
Opel je za avtomobilske novinarje v Centru varne vožnje na Vranskem pripravil prav poseben izziv. Pomerili so se v šestih preizkušnjah povezanih z varnostjo in varčnostjo v vožnji, tako v teoriji, kot v praksi.

18 novinarskih redakcij so razdelili v šest ekip po tri člane, ki so med seboj tekmovali v šestih različnih preizkušnjah. Vse pod budnim očesom inštruktorjev varne vožnje AMZS.

Opel corsa | Avtor: Opel Opel
Tekmovanje je bilo sestavljeno iz eko vožnje, spretnostnega parkiranja, spretnostne vožnje med stožci, preizkusa z očali za simulacijo stanja alkoholiziranosti, pravilnemu nalaganju prtljage in pritrjevanju otroškega sedeža, ter v teoretičnemu znanju o varni vožnji.

Največ, kar v polovici nalog, je bila najuspešnejši trojček, ki so ga sestavljali novinar Slovenske avtomobilistične agencije (SAA), spletnega portala Avtofil in spletnega portala zurnal24.si. Zmagali so v spretnostnem parkiranju, spretnostni vožnji in teoretičnem znanju o varni vožnji.

Nekaj fotografij iz Vranskega najdete v fotogaleriji zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.