Avto
67 ogledov

Avtomobilski valji bodo spet noreli

Srečanje ameriških vozil V8 klub
Pripravite se na bobnenje, pin-up dekleta in vrnitev v preteklost - v Ljubljani se bo znova odvijal Piston Riot 2015, srečanje ameriških vozil.

To soboto, 19. septembra 2015, bo na območju Ceste dveh cesarjev 176 v Ljubljani potekalo 11. mednarodno srečanje ameriških vozil "PISTON RIOT 2015" v organizaciji V8 Club-a Slovenija.

Vse skupaj se bo pričelo ob 12.00, nadaljevalo pa s predstavitvijo chopper koles, nastopom mažoretk, merjenjem glasnosti izpuhov, ob spremljavi pristne rock'n'roll glasbe.

Zbor ameriških vozil je eno najbolj zanimivih tovrstnih srečanj v Sloveniji, saj je na njem mogoče videti res posebne avtomobile, ki jih v Evropi nismo vajeni. Takšne in drugače pozibavajoče se limuzine, "muscle" avtomobili tipa mustang, kombiji in 4x4 vozila vseh znamk in oblik, hot-rodi, pravcati ameriški tovornjaki ... Vsem je skupen ameriški DNK in velikanski motorji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.