Šport
99 ogledov

Bale odličen tudi v košarki

Član madridskega Reala Gareth Bale, uradno najdražji nogometaš na svetu, ne obvlada le nogometne žoge, odlično mu gre tudi v košarki.

V zadnjem času valižanski reprezentant ni najbolj priljubljena oseba pri navijačih Reala, saj je nanizal nekaj neprepričljivih predstav v dresu belega baleta. Precej bolje mu je šlo od nog na zadnji reprezentančni tekmi, ko je zabil dva zadetka za Wales.

A Gareth Bale je dokazal, da ima tudi odličen met pri košarki. Pri metanju s sredine igrišče je bil izjemno natančen, morda mu je pomagal tudi dres Miamija za katerega v ligi NBA igra Goran Dragić. Valižan je po koncu izziva nominiral še dva športnika, ki naj bi se pomerila v tem tekmovanju. Izbral je moštvenega kolega Luko Modrića in svetovnega prvaka v formuli 1 Lewisa Hamiltona

Bale je sicer prepričljivo premagal do zdaj najboljše v tem izzivu. Za njim so zaostali tudi Demba Ba, Peter Čech, Andre Schürrle, Geoff Cameron in Brad Friedel

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.