Šport
25 ogledov

"Barcelona bo verjetno osvojila LP"

Zlatan Ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović je priznal, da skupaj z ostalimi varovanci Laurenta Blanca v četrtfinalu Lige prvakov ni bil na enaki ravni kot Katalonci, ki jih vidi na vrhu Evrope.

Paris Saint-Germainov napadalec Zlatan Ibrahimović ne bi bil presenečen, če bi Barcelona na koncu sezone osvojila naslov v Ligi prvakov, potem ko so njegovi številni nekdanji soigralci na hitro opravili z moštvom Laurenta Blanca tudi na povratni četrtfinalni tekmi na Camp Nouu.

Z dvema goloma v prvem polčasu je Barcelona v torek slavila zmago na Camp Nouu (2:0), samo šest dni prej pa so Katalonci na prvem obračunu na Parc des Princes z malce manj prepričljivo predstavo PSG ugnali z 1:3. 

"Moramo biti realistični. Barcelona je bila preprosto boljša od nas," je na Camp Nouu dejal Ibrahimović, ki se je znova pomeril z bivšim klubom. "Bili so boljše moštvo in zaslužili so si zmago. Verjetno bodo zdaj šli naprej vse do zmage v Ligi prvakov,"je nekdanjim soigralcem še polaskal Ibrahimović.

Kar se tiče njegovega trenutnega moštva, je le-to znova ostalo brez tako želenega evropskega uspeha, toda Ibrahimović meni, da je to zgolj dokaz, da Parižani kljub gromozanskim vložkom še niso na zahtevani ravni: "Glede PSG lahko rečem, da Lige prvakov ni možno osvojiti na kratki rok. Storili smo več velikih korakov naprej v zadnjih letih, izločilo pa nas je izvrstno moštvo. Nima smisla lagati ali se skrivati za izgovori. Realnost je takšna, da PSG še ni na ravni, ko bi lahko osvojil Ligo prvakov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.