Šport > Nogomet
22 ogledov

Nogometaš z lepo gesto popravil krivico

beckford dockray preston north end Reševalni pas/Twitter
Zgodbo o uspehu nogometnega kluba Preston North End je zasenčila neznana ženska, ki je iz rok osemletnika iztrgala dres prvega strelca in kmalu zatem pobegnila s prizorišča.

Preston North End je na odločilni tekme angleške tretje lige premagal Swindon (4:0) in si priigral napredovanje v The Championship, drugo najmočnejše nogometno tekmovanja na Otoku.

Mož odločitve je bil Jermaine Beckford, ki je dosegel hat-trick, v 70. minuti pa je svoj dres zalučal na tribuno, kjer ga je ujel osemletni Ted Dockray. Veselje mladega navijača pa ni trajalo dolgo, saj mu je majico iz rok iztrgala odrasla ženska, ki je nato zapustila stadion.

Novica je hitro zaokrožila po družabnih omrežjih, navijači Prestona pa so sprožili kampanjo ''pravica za fanta z Beckfordovo majico''. Zgodba je dobila srečen epilog, saj si je fant lahko ogledal poslopje domačega stadiona Deepdale, za nameček pa je prejel še podpisan dres prvega zvezdnika ekipe.

Ženska, ki si je na Wembleyju prilastila dres, je morala izbrisati svoj Facebook profil, saj so napadi nanjo deževali z vseh strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.