Šport > Nogomet
17 ogledov

Benzema: V finalu bi si bolj želel Chelsea

Real Madrid Bayern Liga prvakov polfinale Benzema EPA
Napadalec madridskega Reala Karim Benzema je pred povratno tekmo drugega polfinala razkril svoje želje.

Madridski Real se je s skupnim izidom 5:0 prek münchenskega Bayerna uvrstil v veliki finale Lige prvakov, ki bo na lizbonskem stadionu Luz konec maja. Karim Benzema je dan po tekmi na Allianz Areni razkril, da bi se v finalu raje pomeril s Chelseajem kot z madridskim Atléticom.

"Moramo dobiti ta finale. In zelo bi mi bilo všeč, če bi bil naš nasprotnik v njem Chelsea," je jasno dejal francoski reprezentant. Zmenek z nekdanjim trenerjem Joséjem Mourinhom je željen scenarij za številne nogometaše Madrida, potem ko je portugalski strateg po odhodu iz španske prestolnice večkrat verbalno napadel svoje nekdanje varovance, s katerimi mu ni uspelo priti do sklepnega dejanja Lige prvakov.

"Ostali smo mirni"

Francoz je izrazil zadovoljstvo z gladko zmago na Bavarskem in dodal, da je ponosen na način, na katerega je Real izločil lanske evropske prvake.

"Bayern je poskušal napadati, toda puščali so nam veliko prostora. Zelo dobri smo v protinapadih, in to smo dobro izkoristili. Pomembno je bilo, da smo ostali mirni skozi celotno srečanje, in to nas zadovoljuje. Bayern se je po drugi strani živciral zaradi številnih stvari," je zaključil Benzema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.