Šport > Nogomet
50 ogledov

Benzemaju zagrozil še francoski premier

karim benzema EPA
Francoski premier Manuel Valls je napadalcu Karimu Benzemaju posredno zagrozil z izključitvijo iz državne reprezentance, k čemur poziva tudi republikanka Nadine Morano.

Francoskega nogometnega zvezdnika Karima Benzemaja, ki je vpleten v izsiljevalski škandal zaradi videoposnetka z žgečkljivo vsebino, je okaral tudi francoski premier Manuel Valls. Ta je za radijsko postajo Europe 1 dejal, da morajo biti vrhunski športniki zgled ostalim, ter zvezdniku Reala Madrida zagrozil z izključitvijo iz francoske reprezentance.

"Vrhunski športniki morajo biti zgled. Za drugače misleče ni prostora v nacionalni reprezentanci," je ob tem za radio Europe 1 dejal premier Valls in ob tem poudaril, da morajo poleg športnikov za dober zgled vseskozi skrbeti tudi predstavniki politike.

Sedemindvajsetletnega Benzemaja so francoske oblasti v začetku novembra zelo obremenile na zaslišanju v zvezi z njegovim reprezentančnim kolegom Mathieujem Valbueno. Slednjemu so neznanci namreč že junija grozili z javno objavo videoposnetka, ki prikazuje spolni odnos med Valbueno in neznanko, nepridipravi pa so za odkupnino zahtevali 15.000 evrov. Oblasti so Benzemaja povezale z izsiljevalci, grozi pa mu med drugim tudi do pet let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.