Slovenija
245 ogledov

Vzameš ga v Ankaranu, pustiš v Luciji

Kolesarska steza Žurnal24 main
Štiri istrske občine nameravajo po vzoru sistema za izposojo koles Bicikelj v Ljubljani uvesti skupni projekt izposoje koles.

Štiri istrske občine nameravajo po vzoru sistema za izposojo koles Bicikelj v Ljubljani uvesti skupni projekt izposoje koles. 

PREBERITE: 

Mestna občina Koper ter občine Ankaran, Izola in Piran so objavile informativni javni poziv, da v enem mesecu preverijo pripravljenost ponudnikov za vzpostavitev takšnega sistema. 

Pričakujejo, da bo ponudnik kot uporabnik javnih površin vzpostavil, zagotavljal in upravljal avtomatiziran sistem izposoje koles na območju Mestne občine Koper ter občin Ankaran, Izola in Piran. 

Sam naj bi sistem vzdrževal in tržil

Avtomatiziran sistem izposoje koles naj bi vključeval avtomatizirano izposojo koles, vzpostavitev sistema izposoje ter dobavo koles. Občine od ponudnika pričakujejo, da bo sisem sam vzdrževal in tržil. 

V Kopru so sistem izposoje koles, ki ga je vzpostavilo podjetje Multimedijska hiša Ibris, imeli že leta 2012, a so ga zaradi previsokih stroškov čez dve leti umaknili. V Piranu deluje sistem Piranko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.