Magazin
3 ogledov

Big Brother: Gledalci iz hiše vrgli dva kandidata

jadranka, erik
1/6
Voyo
Tik pred finalom sta hišo Big Brother zapustila Jadranka in Alen.

Mali finale. Danes sta hišo Big Brother zapustila kar dva tekmovalca. Prva, ki je morala spakirati kovček, je Jadranka, ki je od veselja vriskala in se zahvaljevala gledalcem, da so jo izločili. Erik je od žalosti zajokal ...

V studiu je Jadranka povedala, da se najbolj spominja Filipa, v katerega se je zaljubila, najbolj pri srcu pa ji je Erik. "Najprej si bom malo oddahnila, pol razmislila, nato pa gremo v akcijo," je odgovorila na vprašanje, ali bo danes prižgala svoj vibrator. Prav tako je povedala, da ji ni žal, da v soboto ni vzela ponujenih 5 tisočakov. Posebno darilo je pozneje dobila od Erikovega očeta - VIP vstopnico za Wernerjev koncert.

Nato je moral oditi še Alen, ki je kar malo debelo pogledal, ko je zaslišal svoje ime. Tekmovalec se je ostalim zahvalil, da so ga tako lepo sprejeli, in dodal, da izkušnje ne bi ponovil. "To sem pričakoval. Staroselci so staroselci. Ponosen sem nase,“ je nato povedal v studiu.

V veliki finale, ki bo ta četrtek, so se uvrstili Klemen, Mirela, Dragan, Jasmin in Erik.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.