Magazin
13 ogledov

Big Brother: Sprememba v Markovem življenju

Marko Jovanović Ana Gregorič
Nekdanji tekmovalec šova Big Brother, postavni Marko, nam je razkril veselo novico.

Marko Jovanović, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni šova Big Brother, je že nekaj tednov zunaj, kjer pa ne počiva. V tem času se je namreč preselil! Kot je povedal za Žurnal24, ostaja v Luciji, v stanovanju pa bo živel sam.

Njegovi nekdanji sotekmovalci so, ko so se pogovarjali o njegovem razmerju z Mirelo, večkrat poudarili, da je Marko premlad za 40-letno Dolenjko, da nima službe in da živi pri starših, a temu očitno ni tako. Na vprašanje, kaj sta na njegovo izselitev iz domačega gnezda rekla starša, je Marko namreč odgovoril: "Mama ni bila žalostna, saj sem tudi pred šovom živel sam, tako da to zanjo ni nič novega."

Bo Mirela sedaj živela pri Marku? Njegov oče je sicer, še preden je Marko zapustil šov, izjavil, da lahko oba prideta živet k njim domov, Marko pa je javnost po svojem izpadu šokiral z izjavo, da se mora z Mirelo pogovoriti, saj naj ni vedel, da je bila, ko je vstopila v šov, še v zvezi z očetom svojega sina.

Komentarjev 2
  • Dare Dado 16:44 05.junij 2016.

    koza od mirele, babji štor

  • 1slovenka 10:54 05.junij 2016.

    ..mirela je čist fajn "baba"..iskrena,impulzivna,temperamentna,rada se zabava in predvsem je dobrega srca in ne misli nič slabega...ni pa ,na prvo žogo,nikoli pravilno razumljena,ker vsem pokaže,kakšna je in s tem morda naredi vtis lahkožive kokete,...morda bi se morala malce brzdati v ...prikaži več tistih svojih "epizodah",ko brez veze tuli in se dere,kot jesihar...vprašanje pa je,če je tale marko primeren zanjo?!...ona ob sebi rabi,močnega moškega,dobro situiranega,ki jo bo znal in zmogel spoštovati tako,kot je in poskrbeti zanjo v vseh pogledih...končno ima dva otroka...a rabi še enega ?!........