Magazin
38 ogledov

Big Brother: To o seksu v šovu pravi Markov oče

markov oče Voyo
Big Brother. Markov oče je na vprašanje, ali je njegov sin res zaljubljen v Mirelo, odgovoril: "To bo pokazal čas."

V oddaji v živo so bili v studiu tudi svojci in prijatelji nominiranih stanovalcev. Marka, ki je včeraj izpadel, je prišel podpret njegov oče, ki je pred sinovo izselitvijo iz hiše med drugim povedal, da ima Marko svoje "čare" in da je  v šovu "le užival". Na vprašanje voditelja oddaje, nekdanjega Barovca Emija, ali so čustva med Markom in Mirelo pristna, pa je odgovoril: "To bo pokazal čas."

Oče je tudi izjavil, da si je ogledal vroče posnetke, nad katerimi pa nihče ni bil šokiran, in sinu zaželel, da bi v šovu užival še naprej. A usoda ljubezenskemu parčku ni bila naklonjena … Mirela je po ljubimčevem odhodu bridko jokala.

Bo šla živet na Primorsko?

Mirelin partner Andrej, s katerim ima 40-letnica sina, je že pred časom povedal, da je spakiral njene kovčke in da bo, ko bo prišla ven, brez strehe nad glavo. Očitno ne bo tako hudo.... "Lahko pride z Markom k nam živet,“ je obljubil Markov oče, ki ga očitno prav nič ne moti, da je njegova "bodoča snaha" 20 let starejša od sina.

Komentarjev 11
  • toni69 14:04 25.april 2016.

    Starši otroke vzgajajo, ko otroci odrastejo pa njihovo obnašanje ni več stvar staršev. Tudi tvoje pisanje tvojim staršem ne bi bilo všeč!

  • Ferluci 12:21 24.april 2016.

    Tisti, ki je naredil oziroma vzgojil takšnega froca.

  • prrotti 12:19 24.april 2016.

    v teh oddajah so samo neizobraženi srboyugosi, balkanci 100 let za leseno žlico,