Magazin
40 ogledov

Big Brother: Tekmovalci o Daliborjevi odsotnosti na finalu

Dalibor Brajdić Saša Despot
Big Brother. Producenti Daliborja niso želeli v finalni oddaji. To o sporu pravijo nekateri nekdanji tekmovalci šova.

Daliborja zaradi kršitve pogodbe niso povabili v finalno oddajo, ki je potekala sinoči. Kaj vse je tekmovalec po svojem odhodu razkril za naš medij, lahko preberete TUKAJ.

Včeraj smo ga vprašali, ali bo kljub temu prišel v šov. "Ne, ne bom si umazal obraza. Zame se je stvar zaključila," je povedal za Žurnal.

Nekaj tekmovalcev smo vprašali, ali se jim zdi pošteno, da Dalibor ni dobil vabila in kaj pravijo na njegove trditve.

"Ne zdi se mi prav, da ga ni tukaj. Ne vem, kaj je naredil. Nekaj je trdil, ampak ne verjamem, da je to šlo tako daleč. Noben ni kršil pogodbe. Nihče nam ni striktno naročil, da moramo neko osebo nominirati. Mi pa smo kršili pravila. Tudi verbalnega nasilja ni bilo. Vsi smo se kregali. To je normalno. Toliko različnih značajev … Z vsemi se ne moreš razumeti,“ je povedala Jadranka, Alen pa pravi: "Te teme nisem spremljal. Pravijo, da je govoril o produkciji. Presenečen sem, da ga danes ni tukaj. Pričakoval sem neko moralno potezo, da ga povabijo in pokažejo neki princip. Vem pa ne, kaj se je dogajalo v ozadju. Dalibor je govoril, da bo iz hiše odšel z dvignjeno glavo. Zakaj je to naredil, ne vem. Ima svoje razloge, če ima prav, pa ne vem."

"Vse skupaj je dvoumno, saj so oboji kršili pogodbo. Dalibor, ker je povedal nekaj stvari, če ste videli fotografijo pogodbe, ste lahko opazili, da jo je tudi produkcija mogoče malo kršila. Ta razplet bo verjetno zelo zanimiv,“ meni Adnan.

Alenka pa pravi, da se ji ne zdi pošteno, da Daliborja v najpomembnejši oddaji šova ni bilo. "Bil je eden od tekmovalcev in se je več tednov boril v šovu. Zaslužil bi se povabilo. Vem, kaj je govoril. Ne vem, ali je res, mu pa verjamem. Morda 60 odstotno (smeh). Jaz v spovednici na tleh nisem imela nobenih fotografij."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.