Magazin
148 ogledov

Bitka parov: To bosta naredila z denarjem

Bitka parov POP-TV-2
Tihomir in Bojana sta postala zmagovalca prve sezone Bitke parov, nam pa izdala, kaj bosta naredila z dobrimi 48 tisočaki …

V bistvu 48.200 minus davščine. "Zaenkrat še nič, denar bova shranila in kasneje vzela kredit za stanovanje ali hišo," nam je izdala Bojana, ki bi, če bi s svojim Tihomirjem stavila bolj pogumno, domov lahko odnesla veliko več, in sicer 135 tisočakov, a simpatična temnolaska pravi, da ne bi spremenila čisto nič, saj ju je prav ta pot pripeljala do zmage.

Pravi, da si bo od vsega najbolj zapomnila neprespane noči in prijatelje. "Dolgo v noč smo snemali in dajali izjave, tako da si bom najbolj zapomnila neprespane noči," je razkrila in povedala, da sta se v šovu najtežje spopadala z odsotnostjo od doma, saj sta močno pogrešala otroka, čeprav sta jih vsak dan slišala. "Slišali smo se vsak dan, vendar je najmlajši star štiri leta in ni ravno kazal interesa za pogovore. Ko sva prišla domov, pa je bila zgodba obratna, zasul naju je z objemi,"  je še povedala Bojana, ki je brez otrok v šovu morala zdržati kar 28 dni.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.