Šport > Košarka
27 ogledov

Blažičev soigralec v težavah

marcus williams EPA
Košarkarju Crvene zvezde Marcusu Williamsu zaradi kajenja marihuane grozi od tri do šest mesecev prepovedi igranja, poroča srbski Blic.

Nekdanji član New Jerseyja, Golden Stata in Memphisa v severnoameriški ligi NBA ima pravico do B-testa, beograjski klub pa lahko zaradi dopinškega prekrška prekine pogodbo z 29-letnikom.

Williams je na dopinški kontroli padel po prvi tekmi finala srbskega prvenstva proti Partizanu, ki jo je Crvena zvezda, kjer sicer igra slovenski reprezentant Jaka Blažič, dobila z 78:64, Američan pa je dosegel 11 točk in osem podaj.

Williams je drugi Američan v srbskem prvenstvu, ki je poskrbel za svoje boljše razpoloženje. Pred štirimi leti je marihuano v končnici prvenstva kadil tudi James Gist iz Partizana. Gist se je vmes preselil v Panathinaikos, kjer pa je maja dobil novo prepoved igranja, znova zaradi kajenja marihuane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.