Avto
31 ogledov

BMW plačala v drobižu, denar šteli šest ur

BMW EPA
Neka Kitajka iz province Henan je pri lokalnem prodajalcu kupila nov BMW. Milijon juanov vredno vozilo je plačala s kreditno kartico, deloma pa z bankovci za en juan, kar je prodajalcu povzročilo veliko dela s štetjem denarja.

Kitajka je v prodajni salon prinesla kar 100.000 bankovcev po en juan, kar je predstavljajo deset odstotkov plačila za nov BMW, ostalo je plačala s kreditno kartico. 20 zaposlenih je kar šest ur, brez premora, od 9.30 zjutraj do 15.30 ure, preštevalo bankovce.

Neimenovana lastnica novega vozila ima v lasti verigo trgovin s prehrambenimi izdelki. Dejala je, da stranke pogosto plačujejo manjše vsote z bankovci manjše vrednosti. Odločila je, da bankovce za en juan zbira tako dolgo, da si bo lahko kupila nov avtomobil.

Direktor prodajalne vozil Li Moran je dejal, da je to prvi primer, ko je nekdo plačal za novo vozilo z bankovci za en juan. Dogodek jih je presenetil, pa čeprav je že večkrat v časopisu prebral, da ljudje kupujejo avtomobile z bankovci manjših vrednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.