Slovenija
71 ogledov

Boštjan Trilar: Priznal, a ni odstopil!

boštjan trilar mediaspeed
Kranjski župan Boštjan Trilar, ki je v sredo zvečer povzročil prometno nesrečo s službenim vozilom in zavrnil alkotest, je danes prvič stopil pred kamere.

"Svoje neprimerno ravnanje iskreno obžalujem in se iskreno opravičujem vsem. Vso škodo bom poravnal z lastnega žepa," je dejal kranjski župan Trilar, ki pa ne bo odstopil, saj naj bi mu svetniki ponudili novo priložnost. Dva meseca pa naj bi na območju Kranja opravljal družbeno koristno delo, nato bodo svetniki o njegovem delu odločali vnovič.

Na vprašanja kranjski župan, ki je izjavo podal pred mestno hišo, ni želel odgovarjati, češ da ne bi vplival na delo pristojnih organov. Trilar, ki je sredine dogodke posredno priznal, sicer ni želel odgovarjati niti na vprašanja, ali je vozil vinjen.

Povzročil nesrečo in zavrnil preskus alkoholiziranosti

Kranjski župan Boštjan Trilar sredinega dogodka, ko je povzročil nesrečo in zavrnil preskus alkoholiziranosti, doslej ni želel komentirati, z občine so le sporočili, da ima poškodovano glavo. Trilar je skušal okoliščine nesreče celo prikriti ter se do policistov vedel nespoštljivo.

Povzročitelj nesreče je  po navedbah predstavnik PU Kranj Bojana Kosa preskus alkoholiziranosti odklonil in je bil zato pridržan, policisti pa proti njemu zaradi suma kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa še vodijo postopek.

Njegovi koalicijski partnerji so bili pri izjavah previdni, opozicija je zahtevala odstop.

Komentarjev 21
  • dragec 16:43 13.februar 2016.

    bagra nemoralna

  • s.i.k. 15:52 13.februar 2016.

    .sj. AMPAK Vilfan JE odstopil . tale pa NE. Noče.

  • Johan Spohan 11:22 13.februar 2016.

    Ta arogantnež pa je izjavil da bo škodo plačal sam. Ali je mislil da je tak bog da bo pijanemu plačevala zavarovalnica. Službeni avto pa je uporabljal za privatne namene. Ali bo davkarija preverila če je plačeval boniteto? Njegov podpornik ...prikaži več Velov pa ga podpira, po medijih pa nas uči vozniške kulture. Verjetno sta šank koalicijska partnerja.