Magazin > Lepota & telo
79 ogledov

Bratuškova včeraj kiksnila, danes navdušila

Alenka Bratušek
1/4
EPA
Premierka Alenka Bratušek si je pri izbiri oblačil, ki jih je včeraj nosila na srečanju z italijanskim premierjem Enricom Letto, dovolila preveč. Oblekla je krilo z živalskim vzorcem.

Vsem je všeč, ko naša premierka Alenka Bratušek pokaže noge, a vseeno krilo z vzorcem, pa naj bo ta živalski ali katerikoli drugi, ni primerno za formalne poslovne priložnosti.

Po tem, ko so se v začetku aprila ob premierkine (ne)primerne čevlje z leopardjim vzorcem obregnili Hrvati, nam je Lea Pisani, svetovalka za kulturo oblačenja, zaupala, da "nošenje oblačil in modnih dodatkov z vzorci ob takšnih priložnostih ni primerno".

Je pa zato danes Bratuškova na uradnem obisku pri papežu Frančišku I. blestela v črnem kostimu, elegantnih čevljih, lepo speto pričesko in klobukom s tančico.

Ker je izbira oblačil za takšne priložnosti žal omejena na bolj stroge barvne odtenke in kostime, igra z drznejšimi kombinacijami pa zna biti hitro neprimerna, morda ne bi bilo slabo, če bi si ženske na vodilnih položajih privoščile vsaj stilski nasvet.

Komentarjev 21
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 22:19 01.julij 2013.

    Saj se bo sedaj omastila,ko dobi ngrado za merkator,Zoki se zmeniAgrokor da ,mi najebemo.

  • mici 23:41 13.junij 2013.

    neprimerno, saj že tko zapravljajo naš dnar pa naj ji najdejo enega stilista. ki ni barvno slep.Naj ima stalno hlače, kot Angie.

  • JANEZON 18:23 13.junij 2013.

    Tako je,ko neizobražena krava prilomasti v dnevno sobo........