Šport > Nogomet
65 ogledov

Brez Ramosa ne bo de Gee

david de gea EPA
Pri Manchester Unitedu so pripravljeni zadržati Davida de Geo in se tako odpovedati vsaj 36 milijonom evrov, saj vratar lahko naslednje leto odide brez odškodnine.

Bitka za španskega vratarja med velikanoma Manchester Unitedom in Real Madridom se vse bolj zaostruje. Angleži so se pripravljeni tudi odpovedati zajetnemu kupčku denarja, kot pa da bi Davida de Geo prodali belemu baletu. Štiriindvajsetletnik lahko klub zapusti le, če bo v drugo smer odpotoval pet let starejši branilec Sergio Ramos

Pri rdečih vragih so prepričani, da se Real vede kot nasilnež v šoli, pri Unitedu pa so se ob novih sponzorskih pogodbah in zaslužku od televizijskih pravic pripravljeni pomeriti z njim. Angleži so že ponudili nekaj več kot 41 milijonov za Ramosa, a so bili zavrnjeni. Novi trener Reala Rafael Benitez je celo dejal, da branilec zagotovo ne bo zapustil kluba.

Kljub temu da v klubu vedo, da mladega vratarja ne bodo uspeli prepričati v nov podpis pogodbe, trener Louis van Gaal želi, da bi v zadnjih dveh sezonah najboljši igralec Uniteda odšel pod pogoji rdečih vragov. V Manchestru menijo, da lahko de Gea pomeni razliko med osvajanjem lovorik in neuspešno sezono, zato so pripravljeni tudi tvegati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.