Šport
100 ogledov

Ramos objel predsednika Péreza

sergio ramos EPA
Real Madrid je na uradni strani objavil fotografijo prijateljskega objema med Sergiom Ramosom in predsednikom kluba Florentinom Pérezu.

V klubski bazi Valdebebas so se zbrali nogometaši madridskega Reala na enem od prvih skupnih srečanj z novim trenerjem Rafaelom Benítezom

Ponovnega snidenja se je udeležil tudi Sergio Ramos, ki naj bi na vodstvo kraljevega kluba apeliral, naj se dogovori za njegov prestop k Manchester Unitedu. Govorice o tem, da bo branilec kariero nadaljeval v Premier League, so okrepila namigovanja o slabem odnosu med nogometašem in predsednikom kluba, a sodeč po fotografiji sta Ramos in Pérez zakopala bojno sekiro.

Rdeči vragi še vedno upajo, da jim bo uspelo Ramosa vključiti v dogovor za prestop Davida de Gee, Real pa je na interes angleškega velikana odgovoril tako, da je ceno dolgoletnega branilca zvišal na vrtoglavih 90 milijonov evrov.

Angleški mediji so bili do Ramosove želje, da bi se preselil na Old Trafford, sumničavi od samega začetka. Marsikdo je namreč prepričan, da želi španski reprezentant s svojimi izjavami le izsiliti boljšo pogodbo v Madridu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.