Šport > Nogomet
24 ogledov

De Gea bi lahko obsedel na klopi

david de gea EPA
Trener Manchester Uniteda je Davida de Geo opozoril, da bi lahko prihodnjo sezono presedel na klopi, potem ko so rdeči vragi v svoje vrste pripeljali Sergia Romera.

Manchester United je sprejel preventivni ukrep zaradi negotove prihodnosti Davida de Gee in na Old Trafford pripeljal argentinskega čuvaja mreže, ki je v predlanski sezoni branil na posoji v Monacu.

louis van gaal | Avtor: EPA EPA
Prestop De Gee k madridskemu Realu je vse manj verjeten, glede na to, da naj bi kraljevi klub zgladil spore s Sergiom Ramosom in branilcu ponudil novo pogodbo. Ramos je bil velika želja angleškega kluba, njegov prihod pa pogoj za prodajo De Gee. Slednji bo očitno ostal v gledališču sanj, kjer pa zaradi novega prišleka nima zagotovljenega mesta v začetni postavi.

''Seveda sem se pogovarjal s Sergiom in tudi z Davidom. Pri meni bo vedno igral tisti, ki je boljši. Treba se je boriti za svoje mesto. Zaradi grožnje, da bo De Gea odšel k Realu, smo se morali pripraviti,'' je prihod Romera pojasnil Van Gaal. ''Mislim, da je Sergio izpolnil naš cilj, saj bomo morali v primeru De Gee hitro reagirati. To je dobra izbira. Upam, da bo pripomogel k naši ekipi in verjamem, da je tega sposoben,'' je dodal nizozemski strateg.

De Gea naj bi v sredo stal v vratih angleškega velikana, ko se bo na pripravljalni tekmi pomeril s Paris Saint-Germainom. Španski reprezentant naj bi prav tako zaigral na uvodni premierligaški tekmi s Tottenhamom, kar pa za zdaj ostaja pod vprašajem.

United se trenutno pogaja tudi za prestop Ángela di Maríe, ki bi se lahko preselil na Park princev, a le v primeru, da bo Unitedu uspelo povrniti večji del zajetne investicije iz lanske sezone. Rdeči vragi so za Di Marío, ki se na Old Traffordu ni proslavil, odšteli 75 milijonov evrov, s čimer je postal peti najdražji nogometaš vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.