Šport > Nogomet
15 ogledov

Di Maria Manchestru napisal odprto pismo

angel di maria EPA
V odprtem pismu se je nov igralec PSG-ja opravičil navijačem bivšega kluba Manchester United.

Angela di Mario so v Parizu včeraj uradno predstavili navijačem kluba Paris Saint-Germain. Agentinec je po le enem letu prestopil v francoski klub, potem ko je lani v Manchester United prestopil za 85 milijonov evrov. V Manchestru z njim nikakor niso bili zadovoljeni, zato so ga z veseljem prodali PSG-ju.

Za svojo neuspešnost v dresu Manchestra se je sedaj opravičil navijačem: "Zavedam se, da se stvari niso tako odvile, kot smo pričakovali in verjemite mi, zelo mi je žal. A včasih se v karieri profesionalnega nogometaša zgodijo nepričakovane in neželene stvari. Zagotavljam vam, poskušal sem." 

Di Maria se je tudi zahvalil vodstvo Manchestra in navijačem za podporo. "Posebej bi se želel zahaviliti navijačem, ki so mi zaupali in mi izkazali ljubezen in spoštovanje. Sedaj bom igral za PSG, ampak veličasten klub Manchester United bo za vedno v mojem spominu," ja zapisal 27-letnik. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.