Slovenija
8 ogledov

Do ponedeljka dežniki obvezni

vreme dežnik dež nevihta Shutterstock
Do večera še možne krajevne nevihte, ponekod tudi večja količina dežja. V ponedeljek bodo padavine slabele. Temperature se bodo gibale okoli 13 stopinj Celzija.

Danes popoldne bo oblačno in deževno, na zahodu bodo možne še posamezne nevihte. V zahodni in južni Sloveniji lahko krajevno pade tudi večja količina dežja. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja. Temperature bodo od 10 do 13, na Primorskem do 20 stopinj, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Ponedeljek hladen, postopoma brez padavin

Jutri dopoldne bo dež na Primorskem postopno ponehal, pihala bo zmerna burja. Tudi drugod bodo padavine od zahoda slabele, ponekod bo pihal severovzhodni veter. Hladno bo, meja sneženja bo prehodno na okoli 1800 m nad morjem. Temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem od 12 do 17 stopinj C.

Torek in sreda suha

V torek bo na Primorskem precej jasno, burja bo slabela. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. V sredo bo precej jasno s hladnim in ponekod po nižinah meglenim jutrom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.