Šport > Košarka
41 ogledov

Dragića obiskal prav poseben gost

KZS Saša Despot
Slovensko košarkarsko reprezentanco je na pripravah v Mariboru obiskal trener Miami Heat Erik Spoelstra.

Slovenski košarkarji navdušujejo s predstavami na pripravljalnih tekmah pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Osem tekem, osem zmag je izkupiček, s katerimi se lahko pohvalijo varovanci Igorja Kokoškova, ki ima v svoji ekipi tudi zvezdnika košarkarske lige NBA Gorana Dragića.

Košarkar ekipe Miami Heat je na sredini tekmi z Makedonijo, ki jo je Slovenija dobila s 15 točkami razlike, prispeval 12 točk in devet podaj.

Formo slovenskega košarkarja pa si je pred začetkom reprezentančne akcije pobliže ogledal tudi njegov trener v ligi NBA Erik Spoelstra, ki bo v soboto spremljal pripravljalno tekmo med Slovenijo in Črno goro.

Dragić bo po odhodu Dwayna Wada prevzel še vidnejšo vlogo v Vročici, ki jo je lani v konferenčnem polfinalu s 4:3 izločil Toronto. Nova sezona najmočnejše košarkarske lige na svetu se prične 25. oktobra. 

 
Komentarjev 2
  • primoz.g 18:29 26.avgust 2016.

    NČ jih ne skrbi, razen da je ustrezno pokrbljeno za njegovo VARNOST tako na terenu kot OBČE, on je itak zavarovan, in če je kdo prišel sem radi njega so to gospoda iz tega foha.

  • blueone 18:11 26.avgust 2016.

    Nimaš kaj, Dragič je top player!