Šport
67 ogledov

Dragiću za pet let 90 milijonov

dwayne wade goran dragić Profimedias
Goran Dragić naj bi že sprejel ponudbo Miamija. V naslednjih petih sezonah naj bi zaslužil 90 milijonov dolarjev.

Čeprav lahko košarkarji v ligi NBA nove pogodbe podpisujejo šele od 10. julija dalje, naj bi bil primer Goran Dragić za Miami že rešen. Slovenski košarkar naj bi v naslednjih petih sezonah, Dragić lahko pogodbo prekine že po štirih, zaslužil 90 milijonov ameriških dolarjev. Maksimalno bi mu lahko pri Vročici sicer ponudili 108 milijonov. 

Miami je bil že nekaj časa velik favorit za podaljšanje sodelovanja s satrejšim od bratov Dragić, ki je že večkrat izjavil, da je pripravljen ostati na jugu Floride. Kapetan slovenske reprezentance, ta se trenutno nahaja na kampu, ki ga organizira za mlajše košarkarje, je sicer dejal, da bo prisluhnil vsem ponudbam, že prej pa je kot možni destinaciji navedel še New York in Los Angeles, kjer so si ga želeli Jezerniki.

Zanj se po poročanju ameriških medijev zanimajo še New Orleans, Sacramento in Milwaukee. Strokovnjaki so menili, da bo Dragić bolj pripravljen zapustiti Vročico, če z njo ne bo podaljšal Dwyane Wade, zdaj pa naj bi svojega zvezdniškega soigralca že prehitel z odločitvijo.

Na novico o sklenitvi dogovora se je med prvimi na družbenih omrežjih odzval Dragićev soigralec Hassan Whiteside, ki je slovenskemu košarkarju čestital za "vrnitev v družino" in obenem hudomušno pripomnil, če si lahko sposodi pet milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.