Avto
162 ogledov

Filmi s hitrimi vozili, ki jih letos ne gre zamuditi

Pobesneli Maks Warner Bros.
Aprila prihaja v naše kinomatografe sedmi del uspešne filmske franšize Hitri in drzni. A to še zdaleč ni edini film, ki se ga letos lahko veselijo ljubitelji hitrosti, neverjetnih pregonov in silovitih eksplozij. Vrhunec bo po 30 letih od zadnjega dela Pobeseneli Maks 4.

Hitri in drzni 7

Tokratno nadaljevanje je posebno, saj je bil to zadnji film tragično preminulega Paula Walkerja. Zgodba je prestavljena v ZDA, kjer ekipa ne uživa dolgo v idili, saj se jim želi maščevati krvoločni Owenov brat Ian.

Druščina se mora podati na zadnjo vožnjo, da ga zaustavijo in obvarujejo svojo družino.

Pobesneli Max

Četrti del nore puščavske pustolovščine ima novega glavnega igralca, saj bo Mela Gibsona nadomestil Tom Hardy, ob njegovi rami se bo v boj za dragoceno gorivo postavila še Charlize Theron.

Napovednik za film razkriva, da lahko znova pričakujemo eno najbolj norih bencinskih pustolovščin. Svetovna premiera sredi maja.

Misija nemogoče 5

Tom Cruise se s svojo ekipo vrača reševati svet. Akcija se bo odvijala po vsem svetu, še enkrat več bodo med glavnimi igralci vozila sponzorja BMW-ja.

Med snemanjem so jih uničili lepo število. Svetovna premiera: avgust 2015.

James Bond: Spekter

Tajni agent 007 se vrača v 24. filmu. Kot vedno lahko pričakujemo kakšen nov nori pregon z avtomobilom, motorjem ali kakšnim drugim sredstvom. Tokrat bo Bondov avto aston martin DB10, glavni negativec Christoph Waltz pa se bo prevažal v še enem konceptu - jaguarju C-X75. Dvoboj superšportnikov torej. Seveda ne bodo manjkali niti land roverji, ko bo treba kaj pomečkati. Svetovna premiera: november 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.