Slovenija
251 ogledov

1. šolski dan tudi v znamenju fazanov

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mijaliza 14:04 01.september 2016.

    Fascinantno še nekaj dni nazaj smo brali kako je verbalno in fizično nasilje nad otrokom prepovedano iz strani staršev....kaj je pa potem to? A to pa ni nasilje nad vrstniki? Kdo bo pa to preganjal.....v naših časih je bil vrhunec ...prikaži več fazanstva, da so malo koruze vrgli v nas in je bilo to to......tole danes ni pa nič drugega kot eno navadno fizično izživljanje nad prvim letnikom. Najhuje je pa to ko so ti ˇ fazani ˇ čisto ponosni, da hodijo taki okoli. A veste kdo je pred 70 leti risal po rokah človeka in kaj je to pomenil....danes je pa isto. Eni dijaki zdravijo svoj labido z izživljanjem na sovrstnike!

  • Johnny13a 14:27 01.september 2016.

    tole z risanjem po obrazu je navadno izživljanje... sploh po fotkah se vidi, da se izživljajo...in ne vem kaka tradicija neki, to se je začelo pred 15 leti v poklicnih šolah, sedaj pa se vsa bebava generacija popisuje. ...prikaži več Ok, ne rečem mal moke, jajc, vode, ampak po obrazu risat črko F (ki mimogrede namiguje še na kaj drugega kot fazan), je pa malo bolano.\s\sIn ja, se strinjam s predhodnico, da je precej smešno, da otrok ne sme jih dobit enkrat po riti, ker bi lahko socialna prišla, taka poniževanja so pa "tradicija", poroke pri cigankah pri 12 so del "kulture" in rojevanje 16 otrok ciganov do 23ga leta je del njihove odločitve...Očitno na ministrstvu marsikaj ni pošlihtano v glavah tistih vrlih domnevno izobraženih kulturnih ljudi...

  • Johnny13a 14:28 01.september 2016.

    Najbolj se vidi izživljanje, ko ena punca riše F na drugo bolj obdarjeno punco, ki jo prezirljivo gleda... Ja, zelo odraslo početje, ki ga tolerirajo srednje šole...

  • kingodm 14:34 01.september 2016.

    Tole risanje je totalna bedarija. Ni čudno, da vsaka generacija bolj zabluzi. Če bi hotel kdo to ustavit bi pa njega napadli, da krati otrokom svobodo. Pa je to res svoboda ali samo izživljanje?

  • BenX 15:07 01.september 2016.

    najbol hecno je, da folk komaj caka, da jih nekdo pocecka. imajo vsaj teh 5 minut neko pozornost, ceprav bedno.

  • Avatar Leon
    Leon 15:27 01.september 2016.

    Otroci iz koruznih polj ....................fazani !

  • Papaja Popi 17:36 01.september 2016.

    JackD To ni res, da je to tradicija.To je šele nekaj let popularno in ni tradicije, če se čečkajo 2-5 let.

  • JackD 20:18 01.september 2016.

    Ne vem kam si ti hodil v šolo, ampak v Ljubljani se je to počelo že 15 let nazaj, pa Že nas so takrat obmetavali s koruzo Takrat smo bili prav do zadnjega porisani s F-ji. Si pač šel domov ...prikaži večov in se umil. Big deal.

  • hešteg 23:57 01.september 2016.

    prejel*

  • maresem 06:57 02.september 2016.

    To kracanje po telesih je no navadno primitivno poganstvo. Šole, ki to dovoljujejo že na začetku pokažejo, da so en poden.

  • 4krogci 07:30 02.september 2016.

    A te šmrkle oblečene kot da bi šle torbico vrtet pred kšn kazino.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:07 01.september 2016.

    In rečt NE čičkanju ni grdo al pa nespoštljivo do "tradicije". Rečt NE je spoštovat samga sebe. Kako boš preživel v življenju če boš skoz sam na to gledal kako drugim v zadnjico lezt..kak jih zadovoljit da bodo vedno srečni ...prikaži veči k te vidjo.. Kako?Jz mislm da se šolsko ministrstvo NE ZAVEDA kaj vse se s to tradicijo projecira na mlade.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:07 01.september 2016.

    Tega na svojmu ozemlju ne dovoljo vse srednje šole v Ljubljan. Če se pa ravnatelju ne da stegnt mal za dijake je pa tkole pol. Vlada ulica razn res tistega minimuma k omogoča da je ravnatelj po pravilih pokrit.<br ...prikaži več />Tole je eno samo nepotrebno izživljanje. In spodbujanje izživljanja privede pol do dominantnih oseb ki ne spoštujejo profesorjev. Ker vidjo..aha če izživljaš potem se imaš fajn. In pol se izživljajo na cesti; na ulici; in jim pride ujčkanje svojga ega v kri. Pravila pravijo da se NE SME posegat v osebno nedotakljivost in dostojanstvo. To pomeni NIČ dotikov brez dovoljenja osebe. Torej tud nobenega čečkanja ne.Če hočejo enga porisat pa da reče NE je to NE pa tud če je fazan. In to se MORA spoštovat!Poleg tega pa če učimo folk da mirno sprejme sistem tak k je...torej da se MORA vdat v usodo...učimo ovčke da ne reagirajo ob korupciji in podobnih zadevah. Ne. Sistemu se mora tud upret. In rečt NE čičkanju ni grdo al pa nespoštljivo do "

  • JackD 17:28 01.september 2016.

    No ja. To je neka tradicija. Neka inicializacija, ki smo jo prestali vsi. Od parih črtic s flomastrom ni še nihče umrl. Pač označiš fazana. Tako kot so krsti za bruce, ter inicializacije v praktično vsako skupino. Od pevskih zborov ...prikaži več pa do nogometnega kluba. Poleg tega ima vsak doma alkohol in s parimi kapljicami in koščkom vate gre tudi alkoholec s kože. Dokler ni uničevanlja lastnine in dokler gre res za tisti prvi dan (potem po navadi še tisti prvi teden mečejo koruzo, potem se pa itak nikomur več ne da nič, vsaj tako je bilo v naših časih), ne vidim v tem nič spornega.

  • hešteg 23:57 01.september 2016.

    Se povsem strinjam. Nočem pametovat, ampak jaz sem npr. na najbolj "fazanski" poti preko centra in Miklošičeve do glavne postaje "preje" vsega 2 F-ja, pa še to na roko. Če pa določene cipice, oprostite izrazu, ne skrivajo drugega kot oprsja ...prikaži več in pol riti, potem pa že na zunaj lepo pokažejo, da jim tole risanje po njihovem telesu še kako godi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.