Slovenija
48 ogledov

Ali menite, da bi morali Simčiču vzeti diplomo?

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:09 08.marec 2012.

    prevno-formalno Simčiču res sistem ne more do živega. Problematični sta samo še politična kultura in etika. Tu ima Klemenčič prav. Še bolj kot sam DZ pa bo škodo utrpela stranka Desus. Naslednje (že lokalne) volitve bodo kazen "božja".

  • tralala 12:19 08.marec 2012.

    Naslednjega razkritega preViranta pričakujemo velecenjenega lingvista Branka Mariniča. Poročilo oz. zagovor naj bo v nemščini.

  • Pepi 14:08 08.marec 2012.

    Da pojasnim,kako se je prišlo do spričeval srednje šole v Opatiji,ni Simčič edini ,ki ima tako šolo,šola v Opatiji je obstajala in je bila samoplačljiva,prinesel si denar,direktor-ravnatelj,kar koli je že bil,pa ti je izdal potrdilo-spričevalo,denar pa spravil v svoj žep,saj ...prikaži več nebi bilo humano,da bi se človek vozil v Opatijo na predavanja,na izpite in podobno,tako je to opravil vse v enem dnevu,direktor,pa nebi imel zaslužka,če bi bila stvar legalna,saj denarja nebi mogel v celoti spravit v svoj žep.Pa takih Kekcev(oprosti KEKEC) je kr nekaj,na vodilnih položajih

  • YaKo 15:47 08.marec 2012.

    res je, kaj se je že zgodilo cviklu, ko je "prevedel" knjigo? Kaj se je zgodilo oranžnemu golobu , ko je "pozabil" na delež? NIČ ! pa še veliko je takih

  • varan 15:51 08.marec 2012.

    Mislim, da bi morali preveriti tudi spričevala Karla Erjavca.Sicer pa bi bilo dobro opraviti longitudinalno študijo podeljevanja vseh nazivov, ki jih uporabljajo naši javni in ilegalni ljubljenci.Univerzi pa priporočam javno razstavo vsaj magisterskih del, če že ne ...prikaži veče diplomskih.Posebej ekskluzivna pa bi bila predstavitev doktorskih disertacij

  • Kunaver 12:56 08.marec 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://z24.si/kodeks_komentiranja . Uredništvo zurnal24.si .

  • YaKo 15:48 08.marec 2012.

    Naajbolje bo, da mu daamo še eno piloooožnost, a'ne ata Turk?

  • VSK 16:11 08.marec 2012.

    edino pravilno bi bilo: razveljavit diplomo, odstranit iz DZ, kazensko preganjat za hudo kršitev ponarejanja uradnih listin...ČE PA TAK NE BO OBSOJEN ZA TAKE KRŠITVE... MA JST NIKJER NE USTAVIM VEČ NOBENMU POLICAJU!!

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 16:15 08.marec 2012.

    Saj vem, Ivan Simčič, da se ti vsi jebemo. Naj pripomnim samo to, da se ti že po tvojem ljigavem ksihtu vidi, koliko si vreden, da o tvojem kuhčevem phijatelju niti ne govohim! Bednika!!!

  • 1111 17:09 08.marec 2012.

    ...bistveno več, kot si mi mislimo, pa ne samo spričeval...tudi vozniških...cajte nazaj je bila Bosna raj za nesposobneže!! ;)

  • 1111 17:10 08.marec 2012.

    ...čaki, čaki...kdo je reku, da je fax naredu...hahahahaha...počakajmo še malček!

  • širhakl 17:34 08.marec 2012.

    Ima false srednjo - ni znanja,kdo je na faksu polagal izpite namesto njega?Nemogoče,da bi samo z osnovno dokončal faks!Kateri predavatelji so mu talal 5+,madona.

  • Er 06:20 09.marec 2012.

    V Sloveniji bi morali odvzeti polovico doktoratov.In predvsem vse diplome pridobljenih v Kumrovcu ter na drugih političnih šolah.

  • privat 09:44 10.marec 2012.

    nič mu vi ne morete...pač se je možakar znajdil..ima pet ,korajžo in pokvarjeno dušo...no kater pa je drugačen v naši politični sceni!

  • KOJAK 12:32 08.marec 2012.

    V to da sledi "kazen božja" ne verjamem več. V našem bananistanu ljudje hitro vse pozabljajo.

  • 1111 16:06 08.marec 2012.

    ...če bi ta bebček imel kaj samospoštovanja in kaj sivih celic, bi se v drek pogreznu...očitno računa še na oprostitev in povračilno tožbo......opozicija, kje je interpelacija zoper kekca???

  • Fulmmer 16:50 08.marec 2012.

    Hmmm, v anketi jih je 10% proti temu da se mu diploma vzame, torej je toliko ponarejenih spričeval?

  • smoljo 17:06 08.marec 2012.

    kaj pa tebi ni jasno,vsi moramo v srednjo šolo,brez nje nobeden ne more na fakulteto,torej on nima srednjesolske izobrazbe,a je mogoce naravni talent da je v vrcu ze naredil vse.vzet vse poslat v vrtec spet.mislim kaj se greste,ce bi to ...prikaži več bil en navaden drzavljan ga bi ze zdavnaj degradirali.kaj ima potem v delovni knigi zapisani,ce dejansko ma fajk vse.in poslanec po vrhu,sram gaje lahko bumbar

  • tintin 17:16 08.marec 2012.

    Pozdravljeni,šele pred nekaj dnevi se mi je posvitalo, da je tudi moj brat končal isto šolo v Opatiji. Nato sva se z bratom pogovrajala in pravi, da je bil to res en hiter kurs, plačljiv, pa še zdaleč ne ...prikaži več v visokih zneskih, takrat so se množično vpisovali v to šolo z našega ilirskobistriškega področja (Opatija nam je blizu). Pa da ne bo kdo misli, da podpiram Simčiča, sploh ne ampak razmišljam, da so takrat (zgodnja devetdeseta) bial leta neke zmede, ki so jo neateri zanli izkoristiti-šola je bila, podeljevala je "srednješolske diplome", pa saj je to izvirni greh v šoli in sistemu, ki je to omogočal, moj brat npr. ni ponaredil spričevala, ga je pač dobil od te t.i. šole. Ampak je po drugi strani res tudi (pa sem politično neopredeljena, ker mislim, da so v parlamentu itak vsi zato, da zastopajo lastne interese, neinterese slo. družbe) da v ozadju že nekaj leto spremljamo gonjo proti desusu, katere predsednik je na trenutnke prav teatralen, a po drugi strani se ne da brez njih sest

  • dragec 20:46 12.marec 2012.

    Spoštovani tralala, prav me jezijo tako nevzgojeni komentatorji. V vaših razmišljanjih vidim nek nov pristop kritike vsakdanjega življenja. Težko ponavljam nesposobnost našega visokega šolstva. Saj obstajajo rektorati, dekanati. Ali res v SLO obstaja samo teorija plati - in dobiš diplomoi, ...prikaži več, narediš izpit. To je grozno. Kam drvi ta Slovenija, povej. Mogoče se držijo teorije titoizma in zgodbe o sposobnosti in ne znanju?.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.