Slovenija /slovenija/crna-kronika
630 ogledov

Avtorici posnetka policista plačilni nalog po pošti

Komentarjev 99
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 18:18 01.marec 2017.

    Tu je problem v nezakonitem sledenju , kajti če bi sam ustavljal prekrškarje bi bilo v redu , on je pa brez sodnega naloga zasledoval in vohunil za državljani ! Kdo mu je dovolil in kaj si Policija dovoli , ...prikaži več, da uraduje brez naloga sodišča na privatni lastnini .

  • Žurnalček 18:23 01.marec 2017.

    Absolutno nesprejemljivo je , da državljan plača nekaj za nazaj in ne za prekršek ugotovljen NA LICU MESTA !

  • Žurnalček 18:24 01.marec 2017.

    Polcaj je dal minus !

  • Žurnalček 18:25 01.marec 2017.

    Vidva cepca , ki sta dala minuse , vesta kaj je privatna lastnina ?

  • Andrej Slak 18:27 01.marec 2017.

    Vsa čast policistu. Ima jeklene živce. Zgubljena gospa najprej tiče potem pa viče policista. Policist izvaja samo tisto kar mu zakon dovoljuje. Tu ni nobenega sledenja ampak kontrola prometa. Blesava gospa pa si zakon razlaga po svoje.Še več ...prikaži več plačilnih nalogov bi ji bilo potrebno izdati.

  • Avatar gujdek
    gujdek 18:47 01.marec 2017.

    Bila je v mercedesu. S takimi se ni za špilati. Policaj bo garant imel težave. Brzdal pa se je zato, ker ga je gospa zalotila pri nečastnem dejanju. Podobne reakcije pokažejo tatovi, ko jih zalotijo pri dejanju....

  • Avatar gujdek
    gujdek 18:53 01.marec 2017.

    Če te policaj hoče zategniti s položnico zaradi prehitre vožnje, mora za to imeti izmerjeno hitrost - torej dokaz. Ampak ta-isti policaj. Gospa bi lahko rekla tudi, da je policaj lagal, ker se ji je hotel že za kaj maščevati. ...prikaži več Beseda proti besedi. No..., takrat pa bi gospa imela priložnost spoznati vso profesionalno zmuzljivost in sposobnost podtikanja konstruktov, ki sem jih v določenih oblikah bil v preteklosti deležen tudi sam. Živela demonokracija!!!

  • gogi3 19:19 01.marec 2017.

    http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zaradi-voznje-za-sodnico-za-eno-leto-v-zaporPač psiho ženska, ki misli da je pojedla vso pamet tega sveta...

  • Johnny Burn 20:50 01.marec 2017.

    nebi pametoval toda še ni en teden odkar sem prejel plačilni nalog. Preden sem sam po njihovo kršil CPP sem se peljal za tem cliom, ki je prehiteval avto na omejitvi 70, nato sem sam prehiteval res 3 avtomobile in ...prikaži več sem dobil plačilni nalog za prehitevanje na nepreglednem delu cestišča in neprimerna hitrost!! toraj, če me policaj ne mara mi lahko vsaki teden pošlje plačilni nalog ???Pred zakonom moramo biti vsi enaki !!!

  • sprehajalec 21:30 01.marec 2017.

    Srečna naj bo babura, da je to pri nas. Drugje jo že zdavnaj aretirajo pa prenočijo na postaji. Kaj ima za praskat po policijskem avtu pa snemati. Pohvale policistu za mirne živce, pa da se je celo predstavil. Sedaj bo ...prikaži več pa vsak palac urejal nekoga in to še celo policista. Lepo jo je napotil, naj to ureja na postaji. Čez mejo v Avstriji naj proba nekaj takega, saj meja ni daleč. Potem pa naj lepo da na fejsbuk presojo med našimi in njimi...

  • izRODEk 22:21 01.marec 2017.

    D'best! I love happy endings... :)Babura je definitivno telica meseca! Plus, da imajo njene podatke, policaji držijo skupaj in odslej, če nima res preveč denarja, naj se dodatno vpiše v kakšno avtošolo in da pregledat avto, saj jo ...prikaži več bodo vsake toliko oglobili kot takega začetnika... da si baba malo odpočije od napornega snemanja doma... :)PS: Čestitke policistu za potrpljenje. Če bi pa stopil ven in jo 2X okol te zarukane betice, bi bil pa film za oskarja! :)))

  • Miro Drobne 22:28 01.marec 2017.

    Žalostno kaj delimo kaj kritiziramo ,ko bi ženska ali moški zaradi svoje nezbranosti ob uporabi mobitele med vožnjo povozila otroka ,mati in otroka ,moškega ,žensko bi bili pa tako pametni in kritizirali POLICISTE ,KJE SO BILI.Res žalostno v kaj se ...prikaži več spreminjamo..Vem kako je, ko ti nevesten voznik do smrti povozi ljubljeno osebo ,prijatelja ,soseda ,znanca ali bilo katero osebo.Pa se kdaj vprašamo kako vse te in take voznike odstraniti iz prometa ne kje mi KRITIZIRAMO ljudi ,ki radi kaj naredili za varnost vseh nas.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:27 02.marec 2017.

    Pa z svojo psiho očitno tud...

  • Pepe007 08:11 02.marec 2017.

    Če ne bi uporabljala telefona med vožnjo in se potem še grdo vedla do policistov, bi bilo vse OK.Normalno bi bilo, da se žensko nadalje preganja, ker je motila delo policije in s tem vse nas ogrožala, ker policisti ...prikaži več niso upravljali ostalih nalog za varovanje državljanov ta čas.

  • pesnik51 09:00 02.marec 2017.

    Vidiš, ko si neveden in streljaš bučke. Uradne osebe se med delom ne sme fotografirati! Pika .. Policaji gor dol .. Če se spomniš, je kakšno leto nazaj tip iz Ljubljane dobil plačilninalog, ker je fotografiral policaja med postopkom .. ...prikaži več tak je, sprijaznit se bo treba .. ko sem pa prebral ozadje tele korošice, dam pa sploh prav policajem .. še kakšen nalog bi ji moral napisat.Niti toliko bontona nima, da bi uradno osebi vikala

  • Žurnalček 18:43 02.marec 2017.

    Predno blebeteš tako na dolgo , si poglej knjigo z naslovom Stvarno pravo , potem pojdi na zemljiško knjigo in vprašaj za kaj so oni postavljeni , potem vzemi v roke ZOP in poglej , da se prometni prekrški kaznujejo ...prikaži večo na licu mesta , od enega organa , ne pa mi je kolega rekel , da ste naredili prekršek ! Da ti poenostavim :Ob cesti rasporedijo 100 polcajev v civilu ali pa v grmovju in vsi javijo tistemu svojemu kolegu v uniformi na koncu , da ste telefonirali ! Kaj boste plačala 100 kazni ?

  • Žurnalček 18:59 02.marec 2017.

    Polcaji spelte se dol z Žurnala in nehajte sami sebi dajati pljuse ! Povšprečje komentiranja na Žurnalu sta 2 strani in to v slučaju najvažnejših državnih zadevah , ne pa za en telefon ! Takrat se nas 10 heca med ...prikaži več seboj , tukaj ste se pa v masovnosti izdali ! Kaj a so vam šefi PP naročil , da si morate dajati pljuse ? Protizakonito ste stali na privatnem zemljišču in so zato vse vaše ugotovitve NEZAKONITE !!

  • Žurnalček 19:44 02.marec 2017.

    Ne more , kajti za kaj takega rabijo člen po KZ , ki ga pa za prekrške po ZOP , za katere je predvidena majhna denarna kazen, takšen izpisek ne morejo pridobiti ! Ga ni sodnika , ki bi jim ...prikaži večm za 20 € pisal nalog !

  • k0libri 20:21 01.marec 2017.

    Neki stari marcedez za 2 jurja s tipično psiho voznico, ki misli, da je boga za jajca, ker ima marcedesa. Saj so jo lepo naučili (EUR), še premalo sicer (batine).

  • moder 18:17 01.marec 2017.

    Plačilni nalog,... nekaj 10€,... Izpostavljen inkasant pri delu,... neprecenljivo,...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.