Slovenija
28 ogledov

Bojkot zaradi zvezde

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vladek 07:00 25.junij 2013.

    Alenka je javno povedala,da v pokojnine letos ne bo rezov,a kje je moj regles za letos in polovica od lanskega leta fuj in PSpa hebala vas crvena zvezda

  • Oxxo 10:29 24.junij 2013.

    PS: Sicer pa če se varčuje - proslav(e) ne potrebujemo! Tudi sicer ima navadni delavec danes vse manj razlogov za slavje. Kaj bo slavil s praznim želodcem?

  • ennanova 11:03 24.junij 2013.

    Peti jezdec kapitalistične apokalipse (Boris Jereb)Gospa Bratušek & družba že nekaj časa loščijo slovenske barve pred Brusljem, resno braniti jih niti ne mislijo. Kdor je od začetka pričakoval, da bo kaj drugače, je seveda naiven. Ko se je sestavljala ...prikaži več trenutna vlada,http://za-misli.si/teorija/podobe/1052-peti-jezdec-kapitalisticne-apokalipse-boris-jereb

  • mia 11:47 24.junij 2013.

    slavijo lahko vodstva države in podjetij, ker jim še dovolimo kraje podjetij in razne manipulacije.

  • francek 16:29 24.junij 2013.

    Totalitarni simboli nimajo kaj iskati na proslavi, tako proslavo si naj plačajo zagovorniki komunizma sami.

  • zztop 17:21 24.junij 2013.

    Tako je Kociprova. Izogibati se moramo stvari, ki razdvajajo. Zvezda razdvaja, zato jo ravno silite. Zdaj je dan Slovenije in njenih simbolov!! Ko je OF si nastavite zvezde! Proaslava bi pa lahko bila tud za par jurjev, ne za 100, ...prikaži več da bi se pokril stroški, ne pa da se plačujejo honorarji al zakaj stane 100 jurjev?

  • Oxxo 17:45 24.junij 2013.

    Da ti odgovorim kje sem bil: Leta 91 sem kot vojaški obveznik dezeritarl iz JNA - torej mulc pri 18-tih, ki se je odločil stopiti na PRAVO stran. Se pridružil TO... zato mi ne nabijat neki v prazno! Mi ...prikaži več je pa žal, da je danes bolj vredno če si potomec belogradistov kot komunistov! Rdeča zvezda se samo zlorablja s strani pokvarjenega Janeza, ki podpihuje sovraštvo in nemir in ustvarja v državi družbeno klimo za katero mi je žal.Belčkov in podrepnih cerkevnih miši pa nikoli ne bom podprl!

  • Oxxo 17:49 24.junij 2013.

    Janez Janša & CO razdvaja! Če njega ne bi bilo, večina rdeče zvezde še opazila ne bi. Zanimivo kako zvezda na zastavi ob prvih prisegah naših vojakov ni tako (z)motila? Celo mirno je stal... Kaj je bil pod prisilo ...prikaži več mladinec pod rdečo zvezdo? Ne me jeb...Simbol zlorablja za svoje podmukle politično-kriminalne konstrukte.

  • Oxxo 17:50 24.junij 2013.

    Zagovorniki domobranstva so pa dobrodošli an?

  • renemario 21:34 24.junij 2013.

    Manjkal i v državnem zboru. Kdo je manjkal ? SDS pvci...za njih skrbi, kot , da jih ni v državi - nobeden jih niti opazi ne.

  • manch 22:13 24.junij 2013.

    Pravilno.SDSovskih podgan na takšnih proslavah ne rabimo. Izdajalci lastnega naroda.

  • 1111 22:29 24.junij 2013.

    ...hahahaha...ti si res IDIOT!

  • Freiherr 23:15 24.junij 2013.

    Prekleti vsi levi in desni in še ne vem kakšni pozitivni in pobarvani skrajneži !A na primer metati stran 97000 EUR in še veliko več za nesmiselne proslave je pa v redu ?Ropanje državljanov ?Razglašati demokracijo v ...prikaži več totalitarnem skorumpiranem aparatu ?

  • Oxxo 09:56 24.junij 2013.

    Takih razdilalcev družbe kot je banda SDS na proslavah NE potrebujemo!Naj ostanejo kar lepo doma! Plešeglavca že tako prevečkrat vidim v medijih.Odkar je bil obsojen svoj žolč zliva iz vseh veder in vse naokoli - in še vedno ...prikaži več ni dojel, da je na sodni klopi seden ON in ne SDS. Zdaj pa zlorablja stanko, da bi se izognil kazni!

  • konstruktor 17:23 24.junij 2013.

    Ejga, teb se pa kolca po Jugi še zmeraj, a ne? Me prav zanima, kje si bil leta 91, ko so name streljali JNA-jevci na komando ostarelih komunistov? Zvezde in ostalo Yugo zgodovina naj paradira 27.aprila, ta praznik naj pa pustijo nam.....

  • konstruktor 19:32 24.junij 2013.

    Men je pa nabijanje v prazno deljenje na tabele in tardeče in v vsaki zadevi videti Janeze ali pa Milane! Zgodovina je jasna, tako za leto 45, kot tudi za leta 91, tko da, sorry, zvezda ne paše na ta praznik!!

  • Šemefuky 21:22 24.junij 2013.

    Če bi raja normalna bi zahtevala, da se jim odbije del plače, morali bi se mobilizirati vztajniki in jim preprečiti vstop v DZ, ker sabotirjao državno proslavo, ki je hkrati tudi spomin na tiste, ki so življenje dali, da se ...prikaži več ti prasci odločajo, kdaj bodo prišli nabijat in gluposti v parlament stresat za naš krvavo zaslužen denar, ki si ga rastalajo kakor želijo.Ta svinjak bi morali počistiti in probati, če zmoremo kaj več. Še Oxxo kot mlad dezerter JNA je prišel na pravo stran, kot berem, čeprav je sedaj zopet zalutal zaradi narave. In tudi zaradi takih bi prasci morali imeti malo več spoštovanja, pa si raje priredijo domobransko zabavo. Ravno sem gledal Borata, ko je prihajal na oder in ga gledam, kako hodi, kot bi mu ga kdo odzad nabil in bi mu še mal noter kaj ostalo. Bemti, kdo nam predava: diplomirani palamundžija, ki celo delovno dobo jajca praska za dober denar.

  • titty 21:45 24.junij 2013.

    SDS je res bolana stranka, daje jih preganjavica. Če ne bi bilo rdeče zvezde, tudi Slovenije ne bi bilo, še manj samostojne države Slovenije. Oprostite, zgleda da pri SDS ne znajo niti brat in, bog ne daj, da bi kaj ...prikaži več razmišljali. Sekta SDS!

  • lexusus013 22:10 24.junij 2013.

    RDEĆE KOMJUNARSKE LOPOVSKE DIKTATORSKE YUGOSLAVIJE NIKOLI VEČ NE BO, SLOVENIJA PA BO OSTALA ZA VEDNO, ZA VSE VEČNE ČASE, PA ŠE KMALU NAS BO JANŠA SPET REŠIL IZPOD RDEČIH SRBOĆEFURSKIH KMEROV, ŽIVEL GOSPOD JANEZ JANŠA NAJVEČJI SLOVENSKI DOMOLJUB IN PATRIOT,

  • puys 22:30 24.junij 2013.

    Edina sprejemljiva zvezda danes je RUMENE (zlate) barve. Pravzaprav jih je 12. Rdeča zvezda je simbol preteklosti, v kateri še vedno živi ogromno slovencev (priseljencev). Slovenija ni nikoli bila del jugovine, v to so nas prisilili, koristi od te ...prikaži več 'države' nimamo nobene. Začnite se raje ozirat po Poljakih in Slovakih, so že daleč pred nami....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.