Slovenija
24 ogledov

Bratuškova bo z zaupnico iskala podporo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 19:27 04.april 2014.

    Oprostite, ampak folk je šel na volitve in volil PS zarad Zokija Jankoviča, nihče pa ni še poznal Alenke. Zoki čaka in čaka in tud hoče svoj del ne vem česa že. Biznis je biznis in previrant ga je prevaral ...prikaži več in sedaj sledi kar sledi. Kdo pa je Zoki, kje pa je Zoki, sej ga sploh ne vidmo, folk je šel na volitve in glasoval za PS kao za Zoki-ja, ker ko bajagi on obvlada zadeve, je gospodarstvenik in skratka car. Skratka, kje je ?

  • nostradamus 14:44 04.april 2014.

    draga alenka so krizo ustvarili delavci z minimalcem,upokojenci s trdo prigarano pokojnino par100eur,mladi brez zaposlitve?????????????????????????????????????????ve se kdo so krivci ve se kam je odtekel denar pa rezultat dokapitalizacija NLB,NKBM,FACTOR...........kaj ko bi se vsem davkoplacevalcem enkrat drzava dokapitalizirala njihove kredite ...prikaži več ne to ne bi slo mar ne naj placuje kdor je vzel to kar pocnete je dobesedno kraja postenim drzavljanom medtem ko se krivci lepo soncijo in smejijo razen kreditirinja in davkov ne vidim nekih uspehov s katerimi se vlada zeli okititi

  • sprehajalec 15:20 04.april 2014.

    Kriza je kulminacija 20 letnega diletantizma, neodgovornosti in sebičnosti. Ja res je, je Slovenska in specifična, nima veze s svetovno, pravilna ugotovitev. V svetu finančne že zdavnaj ni več. Ponovi se na nekaj let, pa mine po nekaj mesecih. pri ...prikaži več nas je zgodba drugačna, ker smo podedovali sistem od prej in je pri nas globoka strukturna kriza. Pa še brez ekonomije smo ostali. V bistvu smo tam, kjer so bili Čehi in Slovaki ter ostali bili na začetku 90tih let. Ja so, tudi upokojenci so krivi, prvič trdo garanje je bilo zelo vprašljivo pa še v penzijo so se spravili pri 50tih. Pa še lepe penzije večina dobiva in pa so zvesto volilno telo t.i. levičarskih strank na oblasti. So proti vsaki spremembi, ki bi ogrozila njihov status. V Sloveniji jih je 30%, njihovi penzionerski skladi so že zdavnaj izginili, plačujejo se iz proračuna. V Avstriji in Nemčiji jih je 25%, njihov denar se je nalagal in ohranil.

  • Mrcina 16:35 04.april 2014.

    Zakaj se že enkrat ne spravi za "šporhet", pa naj se ne gre politike več ! Naj tam meša kolikor hoče in karkoli !

  • dragec 07:18 05.april 2014.

    GREMO NA VOLITVE

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.