Slovenija
17 ogledov

Brez kazni tudi v zadevi Tovšak?

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 08:38 25.maj 2013.

    Žalosto je, da moramo takšne ... davkoplačevalci preživljati.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 08:42 25.maj 2013.

    Moj bog,saj tale je za center Dolfke Boštjančič.Kateri idijot ga je postavil?

  • zic 09:50 25.maj 2013.

    Ne vem kam se ie izgubilo poročevalstvo - tega sploh več ni, ker vsak novinar kar komentira in vsiljuje svoje mnenje....to je hrana za rajo za ovce!!!

  • murderone 09:55 25.maj 2013.

    Mene pa samo to zanima ,če zavod dodeljuje subvencije za samozaposlitev smer "Poklicni morilec" Mislim ,da bi imel v tej branži zelo veliko dela! Saj bi sicer lahko fušal ampak kot vzorni državljan RS bi raje imel vse papirje urejene in plačeval davke!

  • sivka 10:23 25.maj 2013.

    Kdo je predlagal Fišerja? Kdo je predlagal Maslešo? Kdo je predlagaj Furlana? Prosim napišite kdo?

  • mmiillaann 10:52 25.maj 2013.

    Same rudeče podgane!

  • privat 16:02 26.maj 2013.

    ..verjetno bojo kmalu na ministerstvu za socialo ,delo in enake možnosti,kmalu zaposlovali poklicne morilce...saj vidimo da zaposlujejo vse ,ki nimajo čuta za socialne zadeve...in cvse delajo kar ni socialno usmerjeno in povečujejo razliko med ljudmi

  • Šemefuky 10:00 25.maj 2013.

    Ta socialistični primerek visokega državnega uradnika ima še vedno v mislih: I' can fuck everyone nobody can fuck me. Njihovo"visoko intelektualno delo" nas je pomagalo uvrstiti v med kleptomanske in koruptivne države, kjer lahko politične, direktorske in podjetniške kaste počno ...prikaži več nekaznovano kar želijo. Če njegovi intelektualci nič ali kar narobe delajo seveda on kot nadrejeni ni nič kriv, ker je po njegovo dovolj, da pride parkrat arogantno zažmigat z očmi in nas neuke podučiti, kako nič ne razumemo. Nek se stera v 3PM.

  • nostradamus 08:16 25.maj 2013.

    ravno zaradi takih kot je fiser nimamo pravne drzaveizpuscamo preprodajalce mamil,tajkune,lopove dopuscamosistemske napake zaradi katerih padajo procesi in na koncuse placujemo odskodnino okorelim kriminalcem gdo se tu dela norca policija,tozilstvo in sodisce so organi ki so ...prikaži več se kakoodgovorni davkoplacevalcem saj se napajajo iz njihovih zuljevin taki nesmisli s strani g.fiserja so zaljivi za drzavljane - ne odstoppotrebno ga je odstaviti

  • sreca 08:20 25.maj 2013.

    Gospod Fišer pravi, da zaradi neodvisnosti tožilstva ni objektivne odgovornosti, to pomeni, da je za napake v postopku tožilec subjektivno odgovoren, Ob nadaljevanju te misli predlagam, da z napako v postopku izvršna oblast nima odgovornosti, saj ne more izvajati nadzora. ...prikaži več Za popolno neodvisnost naj tožilci svojo odgovornost zavarujejo premijsko pri zavarovalnici, ki bo pokrivala finančno napake, ki so jih storili. Tako bomo vsi ljudje mirno spali, saj bo tožilec dobro premislil, kaj je naredil narobe, saj bo premija zavarovanja višja, če bo delal slabo in bodo obtoženi izterjali svoj dolg, če bo obtožnica slaba. Davkoplačevalci, pa bomo prihranili svoj denar. Sedaj imamo pač nadzor po slovenskem pregovoru, Vrana vrani ne izkljuje oči, saj nadzirajo sami sebe.

  • Šemefuky 10:52 25.maj 2013.

    http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View;=novica&novicaID;=19403&type;=tagsV kolikor tega, kar piše v prispevku linka nihče ne zanika, potem je pa res s to državo nekaj narobe. In PreVirant se hvali kako ni nikogar zamenjal ne on ne Pliča- NIČ, torej so vsi enaki, prašiči brez ...prikaži več vesti in odgovornosti. Nek se sterajo vsi v 3PM. Najbolj pa cenim PreViranta in njegov odklon pri njegovem delu in govorjenju od vsega o čemer predava na fakulteti in moralizira v javnosti. Zaa tako držo moraš res biti prvovrstna svinja in ne razumem, kako to državljani požirajo, vklučno s Pliča-Ničem, ki je popoln odraz nesposobnega človeka, ki je v vsem njegovem obdobju prdnil en faliran popravek zakona ven, ki bo imel ogromno težev v njegovem razumevanju in izvajanju v praksi. Toda če tega zakona v praksi ne uporabljaš, ne veš kaj je pri njemu najbolj neoperativno.On pa o tem nima pojma.

  • wester62 08:29 25.maj 2013.

    seveda ne bo kazni saj so povezani med sabo in imajo narod za norca. pri tem lopovu se je videlo zvečer kako na debelo laže ko ga je bobovnik spraševal. se je kar zgubil in jasno dal vedeti da laže ...prikaži več in da je vse to igra za navadno rajo ,oni pa s tem služijo milijone izpod roke. vsi so podkupljeni in bogati vodijo njih in državo. čas je za revolucijo. barabe lopovske.

  • privat 10:05 25.maj 2013.

    državni uradniki..samo da vidiš kako so povezani...!! en drugega nepozna ...a vsak vsakemu dela v prid. Če enega napadeš ga neznani brani in z življenjem garantira za njega! Zato so spremembe na bolje nemogoče!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.