Slovenija
3372 ogledov

Davek na prodajo nepremičnin: tako hiter je vaš finančni urad

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 08:04 19.april 2017.

    Vsa državna uprava ter sodstvo deluje po istem principu: če gre v korist sistema, so odločitve hitre, v nasprotnem se vlečejo leta.Če boste morali plačati recimo prometno kazen in bo zoper vas uveden izvršilni postopek, ko ne boste ...prikaži več plačali, bo postopek stekel isti mesec.Če pa bo vam država dolžna zaostala plačila obveznosti, lahko odločanje traja tudi po 20 mesecev in več.Dvotirni sistem, v katerem sistemsko vedno najebe posameznik.Ni druge - upreti se bo potrebno. Začeti z uporniškim gibanjem in akcijami. Podivjane norce, to drhal na oblasti je potrebno za ovratnike privleči pred hitra ljudska sodišča na Kongresni trg, kjer naj jih čakajo sodne vislice ali strelski vod.

  • entity_ 12:34 19.april 2017.

    iracionalna je že vseprisotnost davkov - države, kaj pa ima navsezadnje država z mojo lastnino, hišo sem gradila sama, plačala delavcem, ti so plačali prispevke, na koncu leta dobimo vsi odmerjeno dohodnino... za vsak gradbeni material plačala davek, če se ...prikaži več slučajno spomnim prodati, pa je potrebno ponovno plačati davek od prodaje nepremičnine... enako z avtom ob nakupu - davek, tehnični pregled, cestna taksa, trošarina na gorivo, vinjeta, ceste pa v totalnem k**cu. Da ne govorimo koliko plačujemo raznoraznih prispevkov za elektriko (sama poraba je dejansko najmanjši del zneska na položnici), ipd. Skratka, sranje od sranja in z vsako levo vlado je slabše.

  • jzzzze 08:11 19.april 2017.

    daj no, a davek od prodaje nepremičnin pa ni v korist sistema? Sploh pa je velika večina rešena hitro. Zatakne pa se, ko nekateri mislijo, da lahko ta sistem nadmudrijo in prijavljajo nižjo prodajno ceno - piše v članku!

  • Žvižgač 19:31 19.april 2017.

    V katerih državah pa se ne plačuje davka na promet nepremičnin?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.